ÇAPA'DAN TRANSFER İSTEĞİ

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, 10 numara, sağ kanat ve sol kanat mevkiinde oyuncu eksikleri olduğunu, 1-2 tane katkı sağlayacak oyuncu ile daha avantajlı bir takım durumuna gelebileceklerini söyledi.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Ankara Keciörengücü maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde Nuri Asan Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla devam ettirdi. Fuat Çapa, antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“10 numara, sağ kanat ve sol kanat ihtiyacımız var”
Transferde eksik kalan mevkilere değinen Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Şu anda savunma ve orta sahadaki alternatifimiz yeterince var. Takım içerisinde rekabeti oluşturacak duruma da sahibiz. Maalesef 10 numara ve sağ-sol kenar mevkiinde oynayacak oyuncu eksikliğimiz var. Alternatifsiziz özellikle. Oraya 1-2 tane bize katkı sağlayacak oyuncu gelmiş olsaydı daha avantajlı, seçenekli, rekabetli bir ortama girecektik. Gelmese de sorun değil. O kadar da büyütmeye gerek yok. Adam almak için de oyuncu almanın bir anlamı yok. Başkanımızın ne kadar emek verdiğini biliyorum. Dün 2 saatlik bir toplantı yaptık. İlk devre, devre arası ve sonrası için konuştuk. Devre arası işleri çok kolay olmuyor. Elimizde olanlara hep beraber inanalım, destekleyelim. Bu hafta deplasmanda oynayacağız. Sonrasında da evimizde oynayacağız. Eğer hepimiz bir şeyler istiyorsak, şehir de evimizde oynadığımız maçlara gelerek ne istediğini göstersin” dedi.