Haber Detayı
20 Mayıs 2022 - Cuma 11:18 Bu haber 1110 kez okundu
 
Deva Partisi Atakum İlçe Başkanı Eyüp Bektaş Play Medya Reklam Ajansı'nı ziyarette bulundu.
GÜNDEM Haberi

Deva Partisi Atakum İlçe Başkanı Eyüp Bektaş, bünyesinde Samsundan Haberler gazetesi, www.samsundanhaberler.com haber portalı, PM Dergi ve Samsun’un ilk interaktif radyosu olma ünvanına sahip Radyo Play mecralarını bulunduran Play Medya Reklam Ajansı Kurucu Ortakları Hakan Kaya ve Özgür Yüksel Taş'ı yerinde ziyaret etti.

Bugüne kadar bölgede başarılı bir şekilde hizmet verdiği işletmeler arasına Türkiye'nin diğer şehirlerinide ekleyerek portföyünü genişleten Play Medya'ya övgüde bulunan Bektaş, firma sahipleri ve çalışanlara başarılar diledi.

Ardından Başkan Bektaş, siyasi tecrübesi ve sürekli seçmenin arasında oluşundan dolayı tecrübesi ile dikkat çeken konulara temas etti. Verimli bir sohbet ortamında açıklamalarda bulunan Bektaş; "Atakum'da birçok köy, tarla, tarım arazisi imara açılarak plansız ve programsız çarpık kentleşme ile bu hale getirildi. Halbuki Atakum; kumsalı, denizi, havası ve insanı ile ülkemizde eşi benzeri olmayan bir ilçedir. Maalesef bu zamana kadarki yönetimler gerek iş bilmemezlikten, gerekse kişisel menfaatleri uğruna Atakum'a ihanet ettiler. Atakum ve hemşehrilerimiz bunu hak etmemiş iken bunlar yapıldı.  Atakum'u betona çevirme hesapları yapıyorlar. Atakum Deva Partisi olarak bizler buna müsaade etmeyeceğiz diyerek sözlerini tamamladı. Deva Partisi'nin ilk mitingi için Gaziantep'e gideceklerini vurgulayan Bektaş, "Deva Partisi olarak hep birlikte orada olacağız. Miting heyecanı tüm teşkilat mensuplarımız tarafından hissedildi. Samsun, Deva Partisi'ni bağrına bastı ve kabullendi, destekliyor. Bu vesile ile hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ederim" diye belirtti. Ziyaretleri teşekkürlerini belirten Play Medya Reklam Ajansı Kurucu Ortakları Kaya ve Taş; "Deva Partisi'nin Atakum özelinde ve Samsun'a devamında Türkiye'ye hayırlı olsun. Deva Partisi'ne demokrasi yarışında başarılar dileriz" diye konuştular.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ,
Yorumlar
Haber Yazılımı