Haber Detayı
03 Aralık 2020 - Perşembe 09:49 Bu haber 2027 kez okundu
 
ALİ BABACAN SAMSUN'A GELİYOR
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 8 Aralık'ta il kongresi için geleceği Samsun'da esnaftan STK yöneticilerine, iş adamlarından gençler ve kadınlara kadar bir çok grupla biraraya gelecek
- Haberi
ALİ BABACAN SAMSUN'A GELİYOR

Samsundan haberler

DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Kebire Birer Türk ve Yönetim Kurulu Üyesi Gürsel Yeşilyurt, Haber Gazetesi'ni ziyaret etti. Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdem Erol'u, 8 Aralık 2020 Salı günü yapılacak kongre için Samsun'a gelecek DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın basınla sohbet buluşmasına davet eden İl Başkanı Kebire Birer Türk, Babacan'ın programıyla ilgili de bilgilendirmede bulundu.

 

İL BİNASI AÇILACAK, İL KONGRESİ YAPILACAK
 

DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Kebire Birer Türk, Genel Başkanları Ali Babacan'ın 8 Aralık 2020 Salı Günü yapılacak İl kongresi ve İl binasının açılışı için Samsun'a geleceğini belirterek, "Genel Başkanımız Sharaton Otel'de ilk olarak basınla biraraya gelecek. Daha sonra yine aynı mekanda STK yöneticileri ve işadamlarıyla buluşacak. Saat 12.30'da Cumhuriyet Caddesi Devecioğlu İşhanı'ndaki İl binamızın açılışını yapacak. Genel Başkanımız Ali Babacan daha sonra Samsun'da esnaf ziyaretlerinde bulunacak ve ardından yine Sharaton Otel'de yapılacak il kongremize katılacak. Kongrenin ardından kadın ve gençlerle biraraya gelecek olan Genel Başkanımız, teşkilatlarla biraraya geldikten sonra Samsun'dan ayrılacak" dedi.

PANDEMİ KURALLARI ÖNCELİĞİMİZ
DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Kebire Birer Türk, pandemi önlemleri kapsamında her türlü önlemin alınarak programın düzenlendiğini belirterek, "Pandemi nedeniyle Sharoton Otel'in bin kişilik salonunu tercih ettik. Tüm buluşmalar ve kongremiz burada yapılacak. Son derece geniş alanda olacağı için sosyal mesafe dikkate alınacak. Elbette maske ve el temizliği de önceliğimiz olacak. Türkiye'nin sorunlarına deva olacak DEVA Partisi Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan, Samsun'da tüm kesimlerle buluşkaya özen gösteriyor. Böylece Samsun'un beklentilerini birinci ağızlardan dinleyerek, çözümleri konusunda projeler oluşturacağız" diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ALİ, BABACAN, SAMSUN'A, GELİYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı