Haber Detayı
07 Aralık 2020 - Pazartesi 14:18 Bu haber 1876 kez okundu
 
ALİ BABACAN SAMSUN'A GELİYOR DEVA PARTİSİ 1. OLAĞAN KONGRESİ YARIN YAPILACAK
DEVA Partisi Samsun İl Başkanlığı, Ali Babacan’ın katılımıyla 8 Aralık Salı günü gerçekleştirilecek1. Olağan İl Kongresi’ni gerçekleştirecek.
- Haberi
ALİ BABACAN SAMSUN'A GELİYOR DEVA PARTİSİ 1. OLAĞAN KONGRESİ YARIN YAPILACAK

DEVA Partisi Samsun İl Başkanlığı, Ali Babacan’ın katılımıyla 8 Aralık Salı günü 1. Olağan İl Kongresi'ni gerçekleştirecek.

Demokrasi ve Atalım Partisi (DEVA) Samsun 1. Olağan İl Kongresi, 8 Aralık Salı günü saat 15:50'de bir otelde gerçekleştirilecek. Kongreye DEVA Partisi Kurucu Genel Başkanı Ali Babacan da katılacak.

 

BAŞKAN TÜRK'TEN DAVET

Kongrenin duyurusunu yapan DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Kebire Birer Türk, Samsunlulara davette bulundu. Başkan Türk, “Öncelikle tüm Samsunluları akabinde tüm vatandaşlarımızı DEVA Partisi Samsun 1. Olağan İl Kongresi’nde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Bu bir davet değil, dertlerine DEVA arayanlarla buluşma günümüzdür. Pandemi engel olmasaydı çok daha büyük ve geniş katılımlı halk ile tamamen iç içe bir kongre planlıyorduk. Deva Partisi geleceği için kaygılı ama ülkesinden vazgeçmeyen,  aç uyusa bile ülkesini kimseye pazarlık konusu etmeyen,  bir karış toprağı için canını ve malını düşünmeden veren Türkiye’nin kavuşacağı adrestir. Kongremizin milletimiz ve partimiz adına hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ALİ, BABACAN, SAMSUN'A, GELİYOR, DEVA, PARTİSİ, 1., OLAĞAN, KONGRESİ, YARIN, YAPILACAK,
Yorumlar
Haber Yazılımı