Haber Detayı
16 Kasım 2020 - Pazartesi 11:48 Bu haber 1852 kez okundu
 
ATAKUMLULAR, CEMİL DEVECİ'YE DESTEK OLMAK İÇİN ATAKUM BELEDİYESİ ÖNÜNDE TOPLANDI
CHP Samsun İl Başkanlığı, Atakum Belediyesi'ne gelen hacizler sonrasında Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye destek için toplandı. Basın açıklamasına katılan çok sayıda vatandaş Başkan Cemil Deveci'nin yanında olduklarını söyledi.
- Haberi
ATAKUMLULAR, CEMİL DEVECİ'YE DESTEK OLMAK İÇİN ATAKUM BELEDİYESİ ÖNÜNDE TOPLANDI

Atakum Belediyesi Kilitli Taş Parke Üretim Tesisi ve Başkan Av. Cemil Deveci'nin makamına gelen  hacizler sonrasında harekete geçen CHP Samsun teşkilatı, Başkan Cemil Deveci'ye destek için belediye önünde basın açıklaması gerçekleştiriyor

ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Teşkilatı  Atakum Belediyesi önünde Başkan Deveci'ye destek için toplandı. "Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Örgütü olarak Atakum Belediye  Başkanımız Av. Cemil Deveci'ye destek için basın açıklaması yapılacaktır. Örgütümüzün tüm değerli fertlerini omuz omuza; tek ses, tek yürek, Atakum Belediye Başkanımız Cemil Deveci'ye sahip çıkmaya davet ediyoruz. Asla yalnız yürümeyeceksin! "  

Atakum Belediyesi'nde önce Atakum Belediyesi Kilitli Taş Parke Üretim Tesisi'ne, ardından Başkan Av. Cemil Deveci'nin makamına haciz geldi. Önceki dönem belediye borçlarından dolayı gelen haciz işlemlerine CHP Samsun İl Başkanı Türkel tepki göstermiş, Başkan Deveci'nin yanında olduklarını belirtmişti.

KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMADIM

Atakum Belediye Başkanı Cmil Deveci yaptığı konuşmada '' Ben kimsenin ekmeği ile oynamadım oynamam. Atakum Belediyesi bu devletin bir kurumu bir parçasıdır. Atakum Belediyesi'nden alacağı olanlar bunu çok iyi bilmelidirlerki Atakum'un adı Atamızın adından gelmektedir. Atakum Belediyesi'nde kimsenin alacağı kalmaz. Devletin bir parçası olan Atakum Belediyesi'ne farklı davranmak at niyet taşımaktır'' dedi.

TÖRENDE VE MAKAM ODASINDA HACİZ

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci'nin katıldığı Halk Yem Evi’nin açılış törenine icra memurları damga vurmuştu. Av. Cemil Deveci’nin Belediye Başkanlığı görevini devraldığı andan itibaren çok sayıda hacizle karşılaşan Atakum Belediyesi’nin, kentteki ulaşım ağını geliştirmek için imalat yaptığı kilitli parke taş üretim makinesi de haciz gelmişti. Atakum Belediyesi’nde açılışa icra baskınının ardından başkanın makam odası haczedilmişti. AK Partili eski yönetimin borçları nedeniyle kapısından icra memurları eksilmeyen CHP’li Atakum Belediyesi’nde dün açılış töreninin haciz baskınına uğramasının ardından bugün de Başkan Av. Cemil Deveci’nin makam odası haczedildi. İcra memurları; makam koltuğu, makam masası, misafir koltukları, klima ve televizyona haciz işlemi uyguladı. Belediyeye ait başka bir tesiste de icra yoluyla satış talebine yönelik değer tespiti yapılmıştı.

,

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ATAKUMLULAR,, CEMİL, DEVECİ'YE, DESTEK, OLMAK, İÇİN, ATAKUM, BELEDİYESİ, ÖNÜNDE, TOPLANDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı