Haber Detayı
22 Haziran 2021 - Salı 13:20 Bu haber 1655 kez okundu
 
BAFRA'DA YAMAÇPARAŞÜTÜ KURSU BAŞLIYOR
Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü ile Ankara’da faaliyet gösteren ANKA havacılık Kulübü işbirliği yaparak Bafra’da Yamaç paraşütü başlangıç(P2) kursu düzenliyor. Haziran ayında başlayıp, 18 Temmuz’da tamamlanması planlanan yamaç paraşütü başlangıç kursu hafta sonları ve hafta içi mesai bitimlerinde yapılacak.
- Haberi
BAFRA'DA YAMAÇPARAŞÜTÜ KURSU BAŞLIYOR

Kulüp başkanı Recai Nazım ERTAN; “ İlçemizde Kapıkaya festivali ile başlayan yamaç paraşütü sporuna olan ilgi her geçen gün artıyor. Bizlerde kulüp olarak bize gelen yamaç paraşütü eğitim taleplerini değerlendirdik. Yamaç paraşütü başlangıç kursunu açarak meraklılarına sporu öğrenme ve yaşama imkânı sunmak için bölgemizde böyle bir kurs açtık. Yamaç paraşütü sporunu yakından tanımak isteyen herkesi kulübümüzde görmek bizleri mutlu edecektir.” Dedi.

Ekstrem sporlardan olan yamaç paraşütünün bölgemizde görmüş olduğu ilginin artması turizm açısından da ayrı bir mutluluk kaynağıdır. Doğa turizminin arttığı günümüzde insanları doğaya yakınlaştıran spor alanlarının daha çok rağbet gördüğü yadsınamaz bir gerçek.  Doğayı ve özelliklede ekstrem sporları seven bölge sakinlerimiz için yamaç paraşüt kursu kaçırılmaması gereken bir fırsat gibi duruyor.

Detaylı bilgi almak isteyenler 0507 138 74 55  nolu telefonu arayarak kulüp antrenörü Erdem Pişkin’den  bilgi alabilir.

www.havasporlari.com.tr

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAFRA'DA, YAMAÇPARAŞÜTÜ, KURSU, BAŞLIYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı