Haber Detayı
22 Nisan 2021 - Perşembe 13:21 Bu haber 1415 kez okundu
 
BAKAN YILDIRIM SAMSUNSPOR'DAN AYRILACAK İSİMLERİ AÇIKLADI
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sezon başında büyük umutlarla transfer ettikleri Edwin Gyasi ve Plumain ile yolların kesin olarak ayrılacağını açıkladı.
- Haberi
BAKAN YILDIRIM SAMSUNSPOR'DAN AYRILACAK İSİMLERİ AÇIKLADI

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sezon başında büyük umutlarla transfer ettikleri Edwin Gyasi ve Plumain ile yolların kesin olarak ayrılacağını açıkladı. Şu anda kiralık olarak oynadıkları kulüplerden iyi dönüşlerin olmadığını belirten Başkan Yıldırım, "Her iki oyuncununda menajeriyle görüşmelerimiz oldu kendilerine bu oyuncularla yola devam etmeyeceğimizi ve kendilerine takım bulmaları yönünde görüşlerimizi ilettik. Ancak Yameogo hakkında çok olumlu dönüşler oluyor" dedi. 

 

BİR TEK YAMEOGO

 

Başkan Yıldırım, "Bu oyuncumuz hakkında vereceğimiz kararı sezon sonunda yeniden gözden geçireceğiz. Bu sezon 15 oyuncuyla sözleşmemiz sona eriyor. Devam etmek istediğimiz oyuncularla lig bittikten sonra otup konuşacağız. Tabiki bunu teknik ekibimiz karar verecek ama  bir değişim olmak zorunda. Biz bu ligde kalmak istemiyoruz. hedeften çok uzak değiliz ama kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz dedik ama bile bile Menemen'de bu şansımızı Adana Demirspor'a verdik. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAKAN, YILDIRIM, SAMSUNSPOR'DAN, AYRILACAK, İSİMLERİ, AÇIKLADI,
Yorumlar
Haber Yazılımı