Haber Detayı
24 Aralık 2020 - Perşembe 12:06 Bu haber 2079 kez okundu
 
DEVA PARTİSİ ALAÇAM İLÇE BAŞKANI SERKAN DAĞLI'' ESNAFIN YANINDAYIZ''
DEVA Partisi Alaçam İlçe Başkanı Serkan Dağlı, "Pandemi sürecinden ağır şekilde etkilenen esnafın sesi olacağız" dedi.
- Haberi
DEVA PARTİSİ ALAÇAM İLÇE BAŞKANI SERKAN DAĞLI'' ESNAFIN YANINDAYIZ''

DEVA Partisi Alaçam İlçe Başkanı Serkan Dağlı, pandemi tedbirlerini alarak esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

"ESNAFIN SESİ OLACAĞIZ"

Esnafın sorunlarını ve beklentileri dinleyen Başkan Dağlı, "Alaçam esnafları pandemi sürecinin ağır şartlarından etkilenen en ağır kesimlerden biri, bu süreçte DEVA Partisi Alaçam İlçe Başkanlığı olarak ilçemizde bulunan tüm esnafları ziyaret ederek, onların dertlerini ve sıkıntılarını dinleyip, en yüksek perdeden dile getirilmesi için mücadele edeceğiz." dedi.

"YEREL İŞLETMELERDEN ALIŞVERİŞ YAPIN"

Pandemi sürecinde küçük işletmelere destek olmak için yerel esnaflardan alışveriş yapılmasını gerektiğine vurgu yapan Başkan Dağlı, "Özellikle vatandaşlarımıza yerel esnaflardan alışveriş yapmasını her gittiğimiz yerde, her çaldığımız kapıda gündeme getiriyoruz. Bu süreçten en çok etkilenen esnaflarımızı, servis taşımacılığı yapan şoförlerimizi ve çiftçilerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Kararlı mücadelemizden asla taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz, esnafın devası hazır, Türkiye'nin devası hazır, Alaçam'ın devası hazır" dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: DEVA, PARTİSİ, ALAÇAM, İLÇE, BAŞKANI, SERKAN, DAĞLI'', ESNAFIN, YANINDAYIZ'',
Yorumlar
Haber Yazılımı