Haber Detayı
10 Kasım 2020 - Salı 09:24 Bu haber 2642 kez okundu
 
EMRE AKSOY '' HERKES MÜZİK YAPABİLİR AMA KALİTELİ MÜZİK YAPMAK BAŞKA BİR ŞEY ''
Atakum’un en sevilen mekânlarından biri olan Mastika’nın işletme sahibi Emre Aksoy işletmecilikte olduğu kadar sahnede okuduğu birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserleri ile beğeni topluyor. Çocukluğundan bu yana ud çalan ve Türk Sanat Müziği eserleri seslendiren Emre Aksoy, Emre Aksoy Ve 4 Ses Orkestrası ile birlikte Atakum gece hayatında Türk Sanat Müziği severlerin vazgeçilmezi olmayı başardı. Gösterdiği özveri ve gördüğü yoğun ilgi sebebiyle Emre Aksoy’u daha yakından tanımak istedik ve kendisine hakkında merak ettiklerimizi sorduk.
- Haberi
EMRE AKSOY '' HERKES MÜZİK YAPABİLİR AMA KALİTELİ MÜZİK YAPMAK BAŞKA BİR ŞEY ''

 

EMRE AKSOY VE 4 SES ORKESTRASI

SAMSUNDAN HABERLER : Merhaba Emre Bey, bize biraz kendinizden bahsedebilir misiniz? Müziğe nasıl başladınız?

EMRE AKSOY: Merhaba. 1981 Samsun doğumluyum. Henüz 7 yaşımdayken babamın yönlendirmesi sonucu ud ile tanıştım. Bir müzik dershanesinde yaklaşık 10 yıl kadar nota ve müzik eğitimi alarak bu konuda kendimi geliştirdim. Çocukluğumda arkadaşlarım sokakta top oynarken ben babama MFÖ, Edip Akbayram, Erol Evgin albümleri aldırıp evde onları dinlerdim. Hatta hiç unutmam TRT’de Barış Manço’nun adam olacak çocuk programı yayınlanırken sehpayı önüme çekip piyano çaldığımı hayal ederdim. Bu süre zarfında çocukluktan gençliğe geçtiğim dönemlerde ayrıca Türk Sanat Müziği söylemeye de başladım. Sesim geliştikçe ve sesimin de güzel olduğunu fark ettikçe bu konuda da kendimi geliştirerek hem çalıp hem de söylemeye başladım. Şuanda 40 yaşındayım ve 33 yıldır ud çalıyorum.

SAMSUNDAN HABERLER : İlk sahne deneyimleriniz nasıl oldu?

EMRE AKSOY: Gazi Üniversitesi Çorum kampüsü İşletme bölümünü kazanıp üniversite eğitimim için Samsun’dan gittiğimde de Çorum Tabipler Lokali’nde ve Bankder’de yaklaşık 5 sene sahne aldım. Öğrencilik yıllarımda bu kadar uzun süre sahne almamda sahne deneyimimi oldukça arttırdı. Askere gittiğimde de Erdek Kara Kampı’nın müzisyen talebinde bulunması üzerine önce oraya giderek yaz döneminde orada, daha sonra da İzmir Kordon Ordu evine giderek yine orada askerliğimi de sahnede yaptım. Samsun’a döndüğümde de bu deneyimlerimin verdiği avantaj ile Rama Bar’da sahne almaya başladım. Daha sonra yine Gırgır Kafe’de 5 yıl kadar sahne aldım. O dönemler Samsun’dan canlı müzik kültürünün en başarılı şekilde yapıldığı mekanlardı. Tabi bu süreler zarfında asıl işimiz olan gelinlik imalatı ve satışı üzerine olan işimizi de de babamla birlikte işletmeye devam ediyorduk. Ama sahnelerden de kopamıyordum. Bütün bu süre zarfında sahne almaya hep devam ettim.

SAMSUNDAN HABERLER :  Şuanda kendi işletmenizde sahne alıyorsunuz. Mastika macerası nasıl başladı?

EMRE AKSOY: En son 3 yıl boyunca Otel 1919’da sahne yapmıştım ve yapmaya devam ediyordum. Bu süreç içerisinde bana gelen talepler ve bu işi de yapma isteğim nedeniyle şuanda Samsun’da bilinen bir mekan olan Mastika’yı açma kararı aldım. Mastika’yı açtıktan sonrada herkes neden canlı müzik yapmıyorsun neden kendi mekanında sahneye çıkmıyorsun diye yoğun bir talepte bulundu. Önce haftada bir gün daha sonra ise yine talep fazlalığından haftada 2 gün kendi işletmemiz olan Mastika’da müzik yapmaya başladım. Daha sonra hem haftada iki gün müzik yapıp hem de işletmeyle uğraşmak beni yordu ve haftada bir gün olarak şuanda da Mastika’da sahne almaya devam ediyorum. Bu süre zarfında da aile dostumuzda olan yakın arkadaşım Erdinç köse ile ortak olduk. Bu sayede sahneye ve müziğe daha fazla zaman ayırabiliyorum.

 

SAMSUNDAN HABERLER : Yaptığınız müzik hakkında neler söylemek istersiniz?

EMRE AKSOY: Samsun’da fasıl anlamında ve müzikal kalite anlamında tek olduğumuzu iddia ediyorum. Arkamda işinde gerçekten yetenekli ve başarılı 5 adet sazla sahne yapıyorum ve biz müziği öncelikle kendimiz için, müziği sevdiğimiz için yapıyoruz. Müzik konusunda asla taviz vermem. Kaliteli müzik yapmak başka bir şeydir. Cihazın ses ayarları ve kalitesi buna dahildir. Kaliteli cihaz ve ses ayarı, kaliteli enstrümanlar ve iyi müzisyenler. Bu üçlüden biri bozulduğu zaman kalite kalmaz. Herkes müzik yapabilir ama kaliteli müzik yapmak çok daha başka bir şey. Biz yıllardır bu üçlü kuralıyla kaliteli müzik yapmaya çalışıyoruz.

SAMSUNDAN HABERLER :  Peki diğer işletmeler neden kaliteli müzik yapmakta zorlanıyor?

EMRE AKSOY: Başlıca etkenin ülkenin ekonomik durumu olduğunu düşünüyorum. Yüksek maliyetler işletmeleri zorluyor ve sahneye, müziğe ayrılan bütçe doğal olarak azalıyor. Buda kaliteyi düşürüyor. Bizim bu konudaki en büyük avantajımız benim kendi ekibim ile çok uzun zamandır müzik yapmam ve kendi işletmemde sahne yaparak en azından o gün solist ücreti ödememek. Bu avantajı kullanarak ne arkamdaki saz sayısından ne de hiçbir şeyden kaçmadığım için kaliteyi yüksek tutmayı başarmış oluyoruz. Keşke maliyetler daha aşağıya gelse de daha çok işletme kaliteli müzik yapmayı başarsa. Bunu gerçekten isterdim.

SAMSUNDAN HABERLER : Bize Emre Aksoy Ve 4 Ses Orkestrası’ndan bahsedebilir misiniz?

EMRE AKSOY: Ekibimiz çok başarılı bir kadrodan oluşuyor. Klarnette bu işin öğretmeni olan ve birçok ismi yetiştiren Bayram Karagül, Klavyede Mesut Ayran, Kanunda Bayram Gümüştaş ve ritimde Zeki Gümüştaş ile birlikte ‘’Emre Aksoy Ve 4 Ses Orkestrası’’ olarak yaklaşık 10 yıldır çalışıyoruz. 

SAMSUNDAN HABERLER :  Sadece müzik ile uğraşsaydınız kariyeriniz sizce daha farklı olabilir miydi?

EMRE AKSOY: Hayatım boyunca müziği hep kendim için severek ve hobi olarak yaptım. Hep nasıl daha kaliteli müzik yaparım derdinde oldum. Zaten hep bir işim ve işletmem olduğu için müzikten para kazanma derdinde olmadım. Ama müziğe bakış açım bu olsaydı bu konuda daha farklı yerlerde olabilirdim. Ama önceliğim her zaman kaliteli müzik yapmak ve bu sevgimi sürdürme isteği oldu.

SAMSUNDAN HABERLER :  Samsun’da Türk Sanat Müziği’ne ilgi var mı?

EMRE AKSOY: Türk Sanat Müziğine eski ilgi yok. Ama Türk Sanat Müziği’nin her zaman belirli ve kaliteli bir müşteri kitlesi vardır. Bizim işletmemiz özellikle müzik yaptığımız günlerde her zaman ilgi görüyor ve doluyor. Söylediğim gibi işletme sahibi olarak sahne almamda müşterilerimiz açısından olumlu görüş alıyor. Bu avantajımızı her açıdan kullanıyoruz.

SAMSUNDAN HABERLER :  Hem işletme sahibi lup hem de sahne almak zor olmuyor mu?

EMRE AKSOY: Hem işletme sahibi olup hem de kendi işletmemde sahne almamın tek kötü tarafı sahneden her yeri çok rahat bir şekilde görebiliyor olmam. Şarkıyı söylerken olabilecek her türlü aksaklığı görüyor ve o anda ona odaklanabiliyorsunuz. Bu durumun iyi tarafı da bu aksaklıkları hemen tespit edebildiğim için sahneden indiğim anda düzeltme ve tekrar olmasını engelleme şansımın olması oluyor. Yorucu ama avantajları kesinlikle daha fazla diyebilirim. O yüzden müşteri talebi bu şekilde devam ettiği sürece sahne yapmaya devam etmeyi düşünüyorum. Şuanda her hafta Salı günleri Emre Aksoy Ve 4 Ses Orkestrası olarak sahne yapıyoruz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri de farklı müzik organizasyonlarımız var.

 

 

SAMSUNDAN HABERLER : Sahne yapmıyor olsanız kendinizi eksik hisseder miydiniz?

EMRE AKSOY: Müzik yapmasam hayatımda çok büyük bir boşluk olur. Bundan sonrada ne iş yaparsam yapayım sahne almaya ve müzik yapmaya devam edeceğim. Çocukluğumdan beri müziğin içinde olduğum için müzik artık benim hayatımdan bir parça oldu. Aşık olduğumda ud çaldım. Kız arkadaşımdan ayrıldım ud çaldım. Her zaman benim en yakın arkadaşım ud’um oldu. Artık ondan vazgeçmem mümkün değil. Sahne anlamında ise kalite yoksa sahnede müzik yapmam. Tarzım bu şekilde. Ama ud’umu her zaman çalarım. Şuan her ikisi de var ve mutluyum. Bu yüzden beni ud’la tanıştıran ve bu konuda yönlendiren babama da her zaman çok teşekkür ettim.

SAMSUNDAN HABERLER : Gençlerin Türk Sanat Müziği’ne bakışı nasıl?

EMRE AKSOY: Maalesef günümüzde müziğe yönlendirme yapılsa bile daha çok pop müzik için oluyor. Sanat müziğine eskisi kadar ilgi gösterilmiyor. Ama gençlerin ne olursa olsun müziğe ve enstrümana yönlendirilmesi ve enstrüman çalması çok güzel bir şey ve takdir toplayan bir olay. Mesela ben lisedeyken bir okul gezisi için Ankara’ya gitmiştim. Ud’umda yanımdaydı ve orada bir AVM’de arkadaşlarımla birlikte oturduk ve bir şeyler çalmaya başladık. O sırada tesadüfen içeriye eşiyle birlikte Coşkun Sabah girdi. Bizi görünce ilgisini çekti ve yanımıza geldi. 18 yaşında bir çocuğun ud çalması çok hoşuna gitmişti. Bizimle uzun süre sohbet etti ve bizi orada o şekilde gördüğü için çok mutlu olduğunu gurur duyduğunu söyledi. Bende kendisini çok sever ve dinlerim. Ben ud çalarken Coşkun Sabah’ı anımsattığımı söyleyenler oluyor. Sanırım onu sevmem ve dinlememin bir etkisi olmuş olabilir. Ama gençlerin Türk Sanat Müziği ile ilgilenmesi veya ud çalması şaşırılıp övünülecek bir şey değil doğal bir şey olmalı. Daha çok gencin Türk Sanat Müziği’ne yönlendirilmesi gerekiyor.

SAMSUNDAN HABERLER : Sahnede sadece Türk Sanat Müziği’mi okuyorsunuz?

EMRE AKSOY: Türk Sanat Müziği dinleyen, söyleyen ya da çalan biri için pop müzik artık hafif gelmeye ve kesmemeye başlıyor. Türk Sanat Müziği çok daha fazla eğitim isteyen, altyapısı olan ve zor bir tarz. Müziği ve etkisi çok daha derin. Biz sahnede pop müzikte yapıyoruz tabi ki ama onda bile seçici olmaya çalışıyoruz daha çok unutulmazlar arasına girmiş olan şarkılara yer vermeye çalışıyoruz. Bu konuda seçiciyiz.

SAMSUNDAN HABERLER :  Bu keyifli sohbet için teşekkür ederiz Emre Bey. Sizi tanıdığımıza memnun olduk. Son olarak okuyucularımız için söylemek istediğiniz bir şey var mı?

EMRE AKSOY: Gösterdiğiniz ilgi için ben size teşekkür ederim. Samsun’da yaşayan tüm Türk Sanat Müziği severleri her hafta Salı günü Mastika’ya Emre Aksoy Ve 4 Ses Orkestrası’nı dinlemeye davet ediyorum. Derginizde bana da yer ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

SAMSUNDAN HABERLER : Merhaba Emre Bey, bize biraz kendinizden bahsedebilir misiniz? Müziğe nasıl başladınız?

EMRE AKSOY: Merhaba. 1981 Samsun doğumluyum. Henüz 7 yaşımdayken babamın yönlendirmesi sonucu ud ile tanıştım. Bir müzik dershanesinde yaklaşık 10 yıl kadar nota ve müzik eğitimi alarak bu konuda kendimi geliştirdim. Çocukluğumda arkadaşlarım sokakta top oynarken ben babama MFÖ, Edip Akbayram, Erol Evgin albümleri aldırıp evde onları dinlerdim. Hatta hiç unutmam TRT’de Barış Manço’nun adam olacak çocuk programı yayınlanırken sehpayı önüme çekip piyano çaldığımı hayal ederdim. Bu süre zarfında çocukluktan gençliğe geçtiğim dönemlerde ayrıca Türk Sanat Müziği söylemeye de başladım. Sesim geliştikçe ve sesimin de güzel olduğunu fark ettikçe bu konuda da kendimi geliştirerek hem çalıp hem de söylemeye başladım. Şuanda 40 yaşındayım ve 33 yıldır ud çalıyorum.

SAMSUNDAN HABERLER : İlk sahne deneyimleriniz nasıl oldu?

EMRE AKSOY: Gazi Üniversitesi Çorum kampüsü İşletme bölümünü kazanıp üniversite eğitimim için Samsun’dan gittiğimde de Çorum Tabipler Lokali’nde ve Bankder’de yaklaşık 5 sene sahne aldım. Öğrencilik yıllarımda bu kadar uzun süre sahne almamda sahne deneyimimi oldukça arttırdı. Askere gittiğimde de Erdek Kara Kampı’nın müzisyen talebinde bulunması üzerine önce oraya giderek yaz döneminde orada, daha sonra da İzmir Kordon Ordu evine giderek yine orada askerliğimi de sahnede yaptım. Samsun’a döndüğümde de bu deneyimlerimin verdiği avantaj ile Rama Bar’da sahne almaya başladım. Daha sonra yine Gırgır Kafe’de 5 yıl kadar sahne aldım. O dönemler Samsun’dan canlı müzik kültürünün en başarılı şekilde yapıldığı mekanlardı. Tabi bu süreler zarfında asıl işimiz olan gelinlik imalatı ve satışı üzerine olan işimizi de de babamla birlikte işletmeye devam ediyorduk. Ama sahnelerden de kopamıyordum. Bütün bu süre zarfında sahne almaya hep devam ettim.

SAMSUNDAN HABERLER :  Şuanda kendi işletmenizde sahne alıyorsunuz. Mastika macerası nasıl başladı?

EMRE AKSOY: En son 3 yıl boyunca Otel 1919’da sahne yapmıştım ve yapmaya devam ediyordum. Bu süreç içerisinde bana gelen talepler ve bu işi de yapma isteğim nedeniyle şuanda Samsun’da bilinen bir mekan olan Mastika’yı açma kararı aldım. Mastika’yı açtıktan sonrada herkes neden canlı müzik yapmıyorsun neden kendi mekanında sahneye çıkmıyorsun diye yoğun bir talepte bulundu. Önce haftada bir gün daha sonra ise yine talep fazlalığından haftada 2 gün kendi işletmemiz olan Mastika’da müzik yapmaya başladım. Daha sonra hem haftada iki gün müzik yapıp hem de işletmeyle uğraşmak beni yordu ve haftada bir gün olarak şuanda da Mastika’da sahne almaya devam ediyorum. Bu süre zarfında da aile dostumuzda olan yakın arkadaşım Erdinç köse ile ortak olduk. Bu sayede sahneye ve müziğe daha fazla zaman ayırabiliyorum.

 

SAMSUNDAN HABERLER : Yaptığınız müzik hakkında neler söylemek istersiniz?

EMRE AKSOY: Samsun’da fasıl anlamında ve müzikal kalite anlamında tek olduğumuzu iddia ediyorum. Arkamda işinde gerçekten yetenekli ve başarılı 5 adet sazla sahne yapıyorum ve biz müziği öncelikle kendimiz için, müziği sevdiğimiz için yapıyoruz. Müzik konusunda asla taviz vermem. Kaliteli müzik yapmak başka bir şeydir. Cihazın ses ayarları ve kalitesi buna dahildir. Kaliteli cihaz ve ses ayarı, kaliteli enstrümanlar ve iyi müzisyenler. Bu üçlüden biri bozulduğu zaman kalite kalmaz. Herkes müzik yapabilir ama kaliteli müzik yapmak çok daha başka bir şey. Biz yıllardır bu üçlü kuralıyla kaliteli müzik yapmaya çalışıyoruz.

SAMSUNDAN HABERLER : Peki diğer işletmeler neden kaliteli müzik yapmakta zorlanıyor?

EMRE AKSOY: Başlıca etkenin ülkenin ekonomik durumu olduğunu düşünüyorum. Yüksek maliyetler işletmeleri zorluyor ve sahneye, müziğe ayrılan bütçe doğal olarak azalıyor. Buda kaliteyi düşürüyor. Bizim bu konudaki en büyük avantajımız benim kendi ekibim ile çok uzun zamandır müzik yapmam ve kendi işletmemde sahne yaparak en azından o gün solist ücreti ödememek. Bu avantajı kullanarak ne arkamdaki saz sayısından ne de hiçbir şeyden kaçmadığım için kaliteyi yüksek tutmayı başarmış oluyoruz. Keşke maliyetler daha aşağıya gelse de daha çok işletme kaliteli müzik yapmayı başarsa. Bunu gerçekten isterdim.

SAMSUNDAN HABERLER :  Bize Emre Aksoy Ve 4 Ses Orkestrası’ndan bahsedebilir misiniz?

EMRE AKSOY: Ekibimiz çok başarılı bir kadrodan oluşuyor. Klarnette bu işin öğretmeni olan ve birçok ismi yetiştiren Bayram Karagül, Klavyede Mesut Ayran, Kanunda Bayram Gümüştaş ve ritimde Zeki Gümüştaş ile birlikte ‘’Emre Aksoy Ve 4 Ses Orkestrası’’ olarak yaklaşık 10 yıldır çalışıyoruz. 

SAMSUNDAN HABERLER : Sadece müzik ile uğraşsaydınız kariyeriniz sizce daha farklı olabilir miydi?

EMRE AKSOY: Hayatım boyunca müziği hep kendim için severek ve hobi olarak yaptım. Hep nasıl daha kaliteli müzik yaparım derdinde oldum. Zaten hep bir işim ve işletmem olduğu için müzikten para kazanma derdinde olmadım. Ama müziğe bakış açım bu olsaydı bu konuda daha farklı yerlerde olabilirdim. Ama önceliğim her zaman kaliteli müzik yapmak ve bu sevgimi sürdürme isteği oldu.

SAMSUNDAN HABERLER : Samsun’da Türk Sanat Müziği’ne ilgi var mı?

EMRE AKSOY: Türk Sanat Müziğine eski ilgi yok. Ama Türk Sanat Müziği’nin her zaman belirli ve kaliteli bir müşteri kitlesi vardır. Bizim işletmemiz özellikle müzik yaptığımız günlerde her zaman ilgi görüyor ve doluyor. Söylediğim gibi işletme sahibi olarak sahne almamda müşterilerimiz açısından olumlu görüş alıyor. Bu avantajımızı her açıdan kullanıyoruz.

SAMSUNDAN HABERLER :  Hem işletme sahibi lup hem de sahne almak zor olmuyor mu?

EMRE AKSOY: Hem işletme sahibi olup hem de kendi işletmemde sahne almamın tek kötü tarafı sahneden her yeri çok rahat bir şekilde görebiliyor olmam. Şarkıyı söylerken olabilecek her türlü aksaklığı görüyor ve o anda ona odaklanabiliyorsunuz. Bu durumun iyi tarafı da bu aksaklıkları hemen tespit edebildiğim için sahneden indiğim anda düzeltme ve tekrar olmasını engelleme şansımın olması oluyor. Yorucu ama avantajları kesinlikle daha fazla diyebilirim. O yüzden müşteri talebi bu şekilde devam ettiği sürece sahne yapmaya devam etmeyi düşünüyorum. Şuanda her hafta Salı günleri Emre Aksoy Ve 4 Ses Orkestrası olarak sahne yapıyoruz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri de farklı müzik organizasyonlarımız var.

 

 

SAMSUNDAN HABERLER : Sahne yapmıyor olsanız kendinizi eksik hisseder miydiniz?

EMRE AKSOY: Müzik yapmasam hayatımda çok büyük bir boşluk olur. Bundan sonrada ne iş yaparsam yapayım sahne almaya ve müzik yapmaya devam edeceğim. Çocukluğumdan beri müziğin içinde olduğum için müzik artık benim hayatımdan bir parça oldu. Aşık olduğumda ud çaldım. Kız arkadaşımdan ayrıldım ud çaldım. Her zaman benim en yakın arkadaşım ud’um oldu. Artık ondan vazgeçmem mümkün değil. Sahne anlamında ise kalite yoksa sahnede müzik yapmam. Tarzım bu şekilde. Ama ud’umu her zaman çalarım. Şuan her ikisi de var ve mutluyum. Bu yüzden beni ud’la tanıştıran ve bu konuda yönlendiren babama da her zaman çok teşekkür ettim.

SAMSUNDAN HABERLER :  Gençlerin Türk Sanat Müziği’ne bakışı nasıl?

EMRE AKSOY: Maalesef günümüzde müziğe yönlendirme yapılsa bile daha çok pop müzik için oluyor. Sanat müziğine eskisi kadar ilgi gösterilmiyor. Ama gençlerin ne olursa olsun müziğe ve enstrümana yönlendirilmesi ve enstrüman çalması çok güzel bir şey ve takdir toplayan bir olay. Mesela ben lisedeyken bir okul gezisi için Ankara’ya gitmiştim. Ud’umda yanımdaydı ve orada bir AVM’de arkadaşlarımla birlikte oturduk ve bir şeyler çalmaya başladık. O sırada tesadüfen içeriye eşiyle birlikte Coşkun Sabah girdi. Bizi görünce ilgisini çekti ve yanımıza geldi. 18 yaşında bir çocuğun ud çalması çok hoşuna gitmişti. Bizimle uzun süre sohbet etti ve bizi orada o şekilde gördüğü için çok mutlu olduğunu gurur duyduğunu söyledi. Bende kendisini çok sever ve dinlerim. Ben ud çalarken Coşkun Sabah’ı anımsattığımı söyleyenler oluyor. Sanırım onu sevmem ve dinlememin bir etkisi olmuş olabilir. Ama gençlerin Türk Sanat Müziği ile ilgilenmesi veya ud çalması şaşırılıp övünülecek bir şey değil doğal bir şey olmalı. Daha çok gencin Türk Sanat Müziği’ne yönlendirilmesi gerekiyor.

SAMSUNDAN HABERLER :  Sahnede sadece Türk Sanat Müziği’mi okuyorsunuz?

EMRE AKSOY: Türk Sanat Müziği dinleyen, söyleyen ya da çalan biri için pop müzik artık hafif gelmeye ve kesmemeye başlıyor. Türk Sanat Müziği çok daha fazla eğitim isteyen, altyapısı olan ve zor bir tarz. Müziği ve etkisi çok daha derin. Biz sahnede pop müzikte yapıyoruz tabi ki ama onda bile seçici olmaya çalışıyoruz daha çok unutulmazlar arasına girmiş olan şarkılara yer vermeye çalışıyoruz. Bu konuda seçiciyiz.

SAMSUNDAN HABERLER : Bu keyifli sohbet için teşekkür ederiz Emre Bey. Sizi tanıdığımıza memnun olduk. Son olarak okuyucularımız için söylemek istediğiniz bir şey var mı?

EMRE AKSOY: Gösterdiğiniz ilgi için ben size teşekkür ederim. Samsun’da yaşayan tüm Türk Sanat Müziği severleri her hafta Salı günü Mastika’ya Emre Aksoy Ve 4 Ses Orkestrası’nı dinlemeye davet ediyorum. Derginizde bana da yer ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

ÖZEL RÖPORTAJ: Yaşar TUNCEL 

Kaynak: Editör:
Etiketler: EMRE, AKSOY, '', HERKES, MÜZİK, YAPABİLİR, AMA, KALİTELİ, MÜZİK, YAPMAK, BAŞKA, BİR, ŞEY, '',
Yorumlar
Haber Yazılımı