Haber Detayı
26 Nisan 2021 - Pazartesi 09:40 Bu haber 1370 kez okundu
 
ERTUĞRUL SAĞLAM '' ENTERESAN ŞEYLER OLUYOR ''
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 'Şu dönem karşılaştığım kadar enteresan olaylarla karşılaşmadım yani futbol adına' dedi.
- Haberi
ERTUĞRUL SAĞLAM '' ENTERESAN ŞEYLER OLUYOR ''

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beypiliç Boluspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Bursaspor ve Beypiliç Boluspor karşılaşmalarında iyi futbol oynadıklarını belirten Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Çok zorlu bir süreci yaşıyoruz. Şampiyonluk mücadelesi, Süper Lig mücadelesi yoğun bir şekilde devam ediyor. Bugünkü sonuçlardan sonra 3 takımda 64 puana ulaştı. 2 tane maç kaldı ki bence futbolda 2 tane 90 dakika uzun bir süre. Bu sürelerde çok şeyler olabilir. Bizler oynadığımız Bursaspor ve Beypiliç Boluspor karşılaşmalarını çok iyi geçtik. Hem mücadeleleri, hem istek ve arzuları hem de oyun içerisindeki üretkenlikleri istediğimiz düzeydeydi. Ben oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bu maçı kazanıp Süper Lig hedefimizi son iki haftaya taşıdıkları için. Bundan sonraki amacımız hata yapmadan maçlarımızı kazanmak ve diğer maçlardaki yine söylüyorum 2 tane Adana Demirspor'un 2 tane Giresunspor'un 4 tane 90 dakika var. Bu 4 tane 90 dakikadan bizim işimize yarayacak kesinlikle bir sonuç çıkacak" dedi.

 

HESAP GÜNÜ VAR


Türk futbolunda çok enteresan işlerin olduğunu dile getiren Ertuğrul Sağlam, "35 senedir profesyonel futbolun içerisindeyim. Türk futbolun her kademesinde birçok mücadelenin içerisinde oldum. Ama şu dönem karşılaştığım kadar enteresan olaylarla karşılaşmadım yani futbol adına. Fakat şunu söylemek istiyorum. Allah'ın adaleti şaşmıyor. Dolayısıyla herkes yaptığı işi şeyin mükafatını da görecek, yaptığı kötü şeyin, birinin hakkına girmenin bedelini de ödeyecek. Hesap günü diye bir gün var. Dolayısıyla bugün burada yaptıklarımızın karşılığını orada vereceğiz. Allah bize şu Ramazan gününde tabi özellikle dileğim, orada hesabını hakkıyla verenlerden eylesin. Diğer tarafıyla ülke futbolunda alakalı da çok enteresan şeyler oluyor. Bunları söyledikten sonra da ben Beypiliç Boluspor'a önümüzdeki seneyle alakalı başarılar diliyorum" diye konuştu.

 
Kaynak: Editör:
Etiketler: ERTUĞRUL, SAĞLAM, '', ENTERESAN, ŞEYLER, OLUYOR, '',
Yorumlar
Haber Yazılımı