Haber Detayı
21 Temmuz 2020 - Salı 12:52 Bu haber 3733 kez okundu
 
FURKAN YENİGELDİ '' ATAKUM'U CAZİBE MERKEZİ YAPIYORUZ'' - Samsun haberleri- Samsundan haberler - Atakum-
Samsun Atakum sahilinin gözdesi Pubuç Pub Bar'ın genç işletmecisi Furkan Yenigeldi’’ Yeni nesil eğlence anlayışı ile Atakum’u cazibe merkezi haline getiriyoruz’’ dedi.
TURİZM Haberi
FURKAN YENİGELDİ '' ATAKUM'U CAZİBE MERKEZİ YAPIYORUZ'' - Samsun haberleri- Samsundan haberler - Atakum-

Samsun'un Atakum İlçesinde, hizmet vermekte olan Pubuç Pub Bar'ın işletmecisi Furkan Yenigeldi, gerçekleştirdiği etkinlikler ile Samsunlu gençleri buluştururken yeni nesil eğlence anlayışı ile de Samsun’u turizm açısından cazibe merkezi haline getiriyor. Atakum ilçesine çevre illerden gelen ziyaretçi sayısı her geçen gün daha da artarken Atakum’un adı da ülke çapında tüm tatil bölgeleri gibi duyulmaya başlıyor.

 

EĞLENCEYE FARKLI BİR BOYUT KAZANDIRDIK

Samsun'da başta üniversiteli gençleri hedef alan, her kesimden müşterinin doyasıya eğlendiği konsept partiler ile dikkatleri üzerine çeken işletmeci Furkan Yenigeldi, "Samsun'da eğlence kültürüne farklı bir boyut kazandırdık. Türkiye'nin severek takip ettiği birbirinden ünlü dj'leri ve sanatçıları mekanımızda konsept partilerle sahne alıyor. Bar Psikoloğu, stand-up gösterileri ve birbirinden farklı etkinlikler ile Standartların dışına çıkarak benimsediğimiz yeni nesil eğlence anlayışımızla bölge illerden birçok misafir ağırlıyoruz. Ayrıca partilerimize güven içinde rahatça katılan üniversite öğrencileri de memleketlerine gittiklerinde Atakum’u ve bizi anlatıyor. Bu sayede Atakum’da bir Alaçatı gibi her geçen gün daha fazla duyuluyor ve şehir dışından misafir girişi artarak cazibe merkezi haline geliyor’’ diye konuştu.

 

 

 

ATAKUM’UN ADINI TÜRKİYE’YE DUYURMAYI HEDEFLİYORUZ

Genç yaşlardan itibaren eğlence sektörünün içerisinde bulunduğunu söyleyen Furkan Yenigeldi ’’ İşletmecilik konusunda çekirdekten yetiştim. Çocukluğum ve gençliğim sektörün içinde geçti. Festivaller, şenlikler, partiler derken son olarak Pubuç Pub Bar ile sektöre hızlı bir giriş yaptım. Elde edilen başarıyla ilgili söylenen sözleri duydukça mutlu oluyor ve daha iyisini yapmak için durmadan çalışıyorum. Kısa zaman içerisinde Atakum’da hayata geçirdiğimiz konsept parti anlayışını şehir dışına taşıyarak Türkiye’nin birçok yerine ulaştırmayı ve Atakum’un adını Türkiye’ye duyurmayı hedefliyoruz" diye ifade etti.

 

 

ATAKUM SAHİLİ, EĞLENCENİN MERKEZİ

Türkiye'nin eğlence sektöründe başı çeken illeri gibi, son yıllarda Samsun'un da bu büyükşehirler arasındaki yerini almaya başladığını belirten başarılı işletmeci Furkan Yenigeldi, "Atakum Sahili, eğlence hayatının bölgedeki merkezi oldu. Sahildeki gece hayatına yoğun bir ilgi var. Sahilde yer alan mekanların işletmecileri de bu anlamda sürekli değişim ve gelişim halinde. Biz de benimsediğimiz yeni nesil eğlence anlayışımızla bu değişim ve gelişimin hızlı lokomotiflerinden biriyiz. Kısa bir süre içerisinde, değerli bir marka oluşturduk. Şimdi bu markayı ve Atakum’u bütün ülkeye duyurarak Atakum’da turizmi canlandırma zamanı. " diye belirtti.

 

TURİZM İÇİN EĞLENCE ŞART!

Samsun'un geleceğinin turizm sektörü üzerine kurulu olduğunu kaydeden Furkan Yenigeldi, "Karadeniz Bölgesinin cazibe merkezi olan Samsun, eğlence hayatının da en önemli noktası konumunda. Özellikle yerli turizmin de temelini eğlence hayatının kaliteli olması oluşturuyor. Eğer Atakum olarak Ege’de ve büyükşehirlerde yer alan eğlenceli anlayışını burada hayata geçirmeyi başarırsak turizm anlamında bölgeye önemli bir gelir sağlayabiliriz. Turizm için deniz, kum ve güneş kadar eğlencede şart. Yüksek sesli müzik, uzun masalar ve hararetle sohbet eden genç bir kitle, Netflix’e atıfta bulunan Barflix gibi eksantrik isimlere sahip türlü mini envanterler ile birlikte biz de bu anlamda Pubuç ekibi olarak, şehrin eğlence anlayışına yeni soluklar getiriyor, bu kaliteyi daha da arttırmayı hedefliyoruz. Bizi tercih eden ve alanımızda lider konuma getiren tüm müşterilerimiz, bu hedefimize ulaşmamızda en büyük güç kaynağımız. Samsun'da nerede eğlenilir, Samsun'da en iyi eğlence nerede olur gibi sorulara yanıt olmaktan mutluyuz "dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: FURKAN, YENİGELDİ, '', ATAKUM'U, CAZİBE, MERKEZİ, YAPIYORUZ'', -, Samsun, haberleri-, Samsundan, haberler, -, Atakum-,
Yorumlar
Haber Yazılımı