Haber Detayı
17 Aralık 2020 - Perşembe 07:59 Bu haber 2852 kez okundu
 
GELECEK PARTİSİ ATAKUM İLÇE TEŞKİLATI HIZ KESMİYOR
Çalışmalarını sürdüren Gelecek Partisi Atakum İlçe Teşkilatı hız kesmeden haftalık yönetim kurulu toplantılarını gerçekleştirmeye devam ediyor.
- Haberi
GELECEK PARTİSİ ATAKUM İLÇE TEŞKİLATI HIZ KESMİYOR

Atakum İlçe Başkanı Cemre Kaan Karanisoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, her hafta düzenli olarak siyasi gündem ve teşkilat çalışmalarını masaya yatırıyor. Atakum İlçe Başkanı Cemre Kaan Karanisoğlu başkanlığında ilçe teşkilatlanmasını kısa süre içerisinde tamamlayan ve düzenli olarak gerçekleştirilen haftalık toplantılar ile çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gelecek Partisi Atakum İlçe Teşkilatı sürekli olarak gündemi değerlendiriyor. 

''GELECEK'' MİLLETİMİZLE EL ELE ÇIKILAN YOLU ADIDIR

Parti ve Atakum teşkilatlanması hakkında değelendirmelerde bulunan Gelecek Partisi Atakum İlçe Başkanı Cemre Kaan Karanisoğlu'' Kısa süre içerisinde tamamladığımız teşkilatlanlanmamız ile son derece başarılı bir ekip oluşturduk. Teşkilatlanmamızın ne kadar başarılı olduğunu yaptığımız toplantılarda gerçekleştirdiğimiz fikir alışverişlerinde daha iyi anlıyoruz. Çözüm üreten ve dürüst insanlardan oluşan ülkesinin geleceğini düşünen kişiler ile bir arada olmak son derece gurur verici. Amacımız Gelecek Partisi çatısı altında milletimize daha fazla ve faydalı bir şekilde hizmet etmektir. Gelecek Partisi milletimizin geleceğidir. Gelecek bugünü inançla inşa etmek ve yarınlara umutla bakmak için milletimizle el ele çıkılan yolun adıdır '' dedi. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: GELECEK, PARTİSİ, ATAKUM, İLÇE, TEŞKİLATI, HIZ, KESMİYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı