Haber Detayı
06 Mayıs 2022 - Cuma 08:42 Bu haber 1010 kez okundu
 
HÜRRİYET PARKI HAYIRLI OLSUN
Yomra Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Hürriyet Parkı Sosyal Yaşam Alanı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, "Biz bu projelere vaat ettiğimiz zaman bize 'hayal satıyor' diyenler oldu. Hayalleri gerçekleşyirdik" dedi.
YAŞAM / SAĞLIK Haberi
HÜRRİYET PARKI HAYIRLI OLSUN

Hürriyet Parkı Sosyal Yaşam Alanı açılış programında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Kurt, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, çeşitli siyasi partilerin ilçe başkanları, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar hazır bulundu.

EKREM İMAMOĞLU’NA ÖZEL TEŞEKKÜR

Törende katılımcılara seslenen Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Hürriyet Parkı'nın yapımına olan katkılarından ötürü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Imamoğlu'na teşekkür etti. 2019 yılında Yomra'yı yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek için göreve talip olduklarını kaydeden Bıyık şöyle konuştu: "Bugün açılışını yapacağımız alanların projelerini sunduğumuz zaman hayal sattığımızı iddia edenler olmuştu. Biz Yomra’yı sosyal alanlarla buluşturacağımızın sözünü vermiştik. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na projemizi sunduğum zaman destekleri sonuna kadar beyan ettiler. Bugün 22 bin metrekare alan içerisinde tenis kortu, basketbol sahası, spor alanları, çocuk parkları, kamelyaları olan; Yomra halkının nefes alacağı bir alanı hizmete açıyoruz. Hayırlı olsun emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise konuşmasında Yomralılardan ilçelerine, parklarına sahip çıkmalarını istedi. Alanı dolduran gençlere seslenen İmamoğlu şunları söyledi: "Gençler ben bayramda geldim. Memleketimi seviyorum. Bugün Trabzon’daydım. Allah insanın gönlüne göre veriyor. Çifte bayram oldu, Trabzonspor şampiyon oldu. O meydan, o park gençlerin sanat etkinlikleri yaptığı, eğlendiği bir merkez olsun istiyorum. Hayalim bu. Siz olun şehrinize meydanınıza ve parkınıza sahip çıkın. Kendi içinizden gelen sesi söndürmeyin. Biz konuşan gençlik istiyoruz, susan değil. Bu parkın hayırlı olmasını diliyorum."

Yapılan konuşmaların ardından Yomra Hürriyet Parkı Sosyal Yaşam Alanı halkın hizmetine açıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: HÜRRİYET, PARKI, HAYIRLI, OLSUN,
Yorumlar
Haber Yazılımı