Haber Detayı
14 Ekim 2020 - Çarşamba 09:19 Bu haber 2327 kez okundu
 
PANDEMİ'YE RAĞMEN İKİ MAĞAZA BİRDEN AÇTI
Pandemi sürecinde birçok esnaf zor günler yaşayıp kepenk kapatırken genç girişimci Melih Coşar ekonomiye meydan okuyarak iki mağaza birden açtı.
- Haberi
PANDEMİ'YE RAĞMEN İKİ MAĞAZA BİRDEN AÇTI

Dünya ekonomisi sarsan ve birçok esnafın kepenk kapatmasına sebep olan pandemi süreci ekonomiyi olumsuz yönde etkilerken bütün bu olumsuz şartlara rağmen ticari atılımda bulunma cesareti gösteren girişimciler takdir topluyor. Samsun’un Atakum İlçesi, Denizevleri mahallesinde farklı sektörlerde hizmet veren iki mağazayı birden hizmete açan genç girişimci Melih Coşar’da pandemi sürecine rağmen ekonomiye meydan okuyan girişimciler arasında yerini aldı ve takdir topladı.

 

TARZ GİYİM VE COŞAR İLETİŞİM

Erkek giyim ve cep telefonu sektörlerinde hizmet vermeye başlayan ve yan yana bulunan iki mağaza birden açan Melih Coşar’’ Ekonomik durumların kabullenilmesi gerekiyor. Eğer ekonominin kötü durumda olmasını ve pandemi sürecini bahane ederek ticari faaliyetlerimizi durdurursak ekonomimiz daha da kötüye gidebilir. Bu sebeple de hem ticari faaliyetlerimi sürdürmek hem de ülke ekonomisine katkıda bulunmak adına iki mağazamızı birden hizmete açtık. Erkek giyim sektöründe Tarz Giyim ve cep telefonu sektöründe Coşar İletişim adıyla Samsun ve Atakum halkına en kaliteli şekilde hizmet verme amacındayız. Bu zor günleri hep birlikte aşacağımıza inanıyorum’’ dedi.

 

 

 

 

Yaşar TUNCEL

Kaynak: Editör:
Etiketler: PANDEMİ'YE, RAĞMEN, İKİ, MAĞAZA, BİRDEN, AÇTI, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı