Haber Detayı
16 Mayıs 2021 - Pazar 07:46 Bu haber 1401 kez okundu
 
SAĞLAM'DAN PLAY OFF'LAR ÖNCESİ TARAFTARA ÇAĞRI
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Benim taraftarlarımızdan ve camiamızdan isteğim şudur; Bundan önce yazılan, söylenen, konuşulan herhangi kimsenin hoşuna gitmeyen ne varsa bütün bunları geride bırakıp, hep birlikte birbirimize sarılıp bir bütünlük oluşturup sinerji çıkarıp bu işin sonunu getirmek istiyoruz" dedi.
- Haberi
SAĞLAM'DAN PLAY OFF'LAR ÖNCESİ TARAFTARA ÇAĞRI

Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Altınordu ile Salı akşamı oynanacak play off yarı final ilk maçı öncesi çok önemli açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi bir tempo yakaladıklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Sağlam, şunları söyledi; "Benim taraftarlarımızdan ve camiamızdan isteğim şudur; Bundan önce yazılan, söylenen, konuşulan herhangi kimsenin hoşuna gitmeyen ne varsa bütün bunları geride bırakıp, hep birlikte birbirimize sarılıp bir bütünlük oluşturup sinerji çıkarıp bu işin sonunu getirmek istiyoruz.

 

MUTLULUĞU BİRLİKTE YAŞAYALIM

 

Samsunsporluyum diyen herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bu işin sonunun güzel olacağına inanıyorum, hep beraber başaracağız. İlk maçın Altınordu ile deplasmanda olması avantajdır. Ama içeride veya dışarıda oynayalım bizim yapmamız gereken bir iş var ki bundan sonraki süreci en iyi şekilde değerlendirip 26 Mayıs gecesinde takımı Süper Lig'e çıkaralım ve bu mutluluğu camiamızla birlikte yaşayalım."

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAĞLAM'DAN, PLAY, OFF'LAR, ÖNCESİ, TARAFTARA, ÇAĞRI, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı