Haber Detayı
09 Kasım 2020 - Pazartesi 11:02 Bu haber 1746 kez okundu
 
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ 30 GÜNDE 14 BİN KİŞİ ARADI
Samsun Büyükşehir Belediyesi, kendilerinden hizmet alan vatandaşlara yönelik uyguladığı memnuniyet anketinde yüzde 78.8'lik başarı oranı çıktı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bana ulaşsın ya da ulaşmasın, birimlere ulaşan her soruna anında müdahale eden bir çalışma prensibimiz var. Vatandaşlarımızın hiçbir sorununu cevapsız bırakmıyoruz” dedi.
- Haberi
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ 30 GÜNDE 14 BİN KİŞİ ARADI

Samsun haber - Samsundan haberler 

Çözüm Merkezi tarafından Büyükşehir Belediyesi’nden bire bir hizmet alan vatandaşlara yönelik yapılan memnuniyet anketi yayınlandı. Çözüm Merkezi’ne yapılan başvurular ve anında geri dönüş hizmeti ile ilgili yapılan anket kapsamında geçen ekim ayında 1123 kişi arandı. Buna göre memnuniyet oranının yüzde 78.8 olduğu görüldü.

YÜZDE 80 MEMNUNİYET

Aranan 1123 kişiden 900’ü vatandaşın sorunlarına anında müdahale edildiğini ve verilen hizmetten memnun olduklarını dile getirdi. 2020 yılının Ekim ayından yapılan başvuruların geçen yılın Ekim ayına göre yüzde 41.2 oranında arttığı ifade edildi. Çözüm Merkezi Birimi CBS sistemi üzerinden vatandaşlardan bir ayda alınan 14 bin 753 başvurunun yüzde 96’sına gün içinde cevap verildi.

EN FAZLA BAŞVURU İLKADIM İLÇESİNDEN

Ekim ayında en fazla başvuru İlkadım ilçesinde 3 bin 838 başvuru ile gerçekleşti. İkinci yüksek başvuru oranı ise 2 bin 516 başvuru ile Atakum ilçesinden, 1668 başvuru ile Çarşamba ilçesi de üçüncü sırada yer aldı.

HİÇBİR SORUN YANITSIZ BIRAKILMIYOR

Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne sorununu ileten her bir vatandaşın sıkıntısını önemsediklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ”Tüm birimlerimiz sorunlara hızlı müdahale etme noktasında her zaman hassas bir yaklaşım sergiliyor. Bana ulaşsın ya da ulaşmasın, birimlere ulaşan her soruna anında müdahale eden bir çalışma prensibimiz var. Vatandaşlarımızın hiçbir sorununu cevapsız bırakmıyoruz. Bizim vatandaşımız aynen bir mimar, mühendis hatta Belediye Başkanı hassasiyetiyle mahallesinin sorunlarına bakıyor.  Duyarlı bir yaklaşım sergiliyor. Anında sorununu bize iletiyor. Çünkü biliyor, bize iletilen her sorun anında çözülür, çözülmek zorundadır. Çünkü bizim için aslolan vatandaşımızın huzuru ve mutluluğudur” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİNİ, 30, GÜNDE, 14, BİN, KİŞİ, ARADI, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı