Haber Detayı
05 Temmuz 2021 - Pazartesi 12:12 Bu haber 1925 kez okundu
 
SAMSUN NAR TANELERİ EĞİTİM KURUMLARI’NDAN MUHTEŞEM YILSONU GÖSTERİSİ
Samsun Nar Taneleri Eğitim Kurumları’nın İlkadım Şube ve Atakum Şubelerinin düzenlediği yılsonu gösterisi ve mezuniyet töreni veliler tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle izlendi.
EĞİTİM Haberi
SAMSUN NAR TANELERİ EĞİTİM KURUMLARI’NDAN MUHTEŞEM YILSONU GÖSTERİSİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan programda Samsun Nar Taneleri Eğitim Kurumları'nın öğrencilerinden oluşan koro şarkıları ve sergiledikleri birbirinden renkli, eğlenceli dans ve bale gösterileriyle velilerine büyük coşku ve keyif dolu anlar yaşattılar.

İŞİMİZ ÖZGÜVENİ YÜKSEK, TOPLUMA YARARLI BİREYLER YETİŞTİRMEK

Dans ve bale gösterilerinin ardından kep törenine geçildiğinde ise duygu dolu anlar yaşandı. Samsun Nar Taneleri Eğitim Kurumları müdürü Seyit Ahmet Gültekin ‘’Samsun Nar Taneleri Eğitim Kurumları olarak en önemli amacımız; gelişen ve değişen teknolojiyi etkin kullanabilen, araştıran, sorgulayan, özgüveni gelişmiş, özgür bireyler yetiştirmektir. Sevgili öğrencilerimizi güzel ve ülkemize yararlı işlerde görmek en büyük dileğimiz. Sizleri bir çiçek tohumu olarak ülkemin semalarına serpiyorum. Düştüğünüz her yerde sevgiyi, barışı, kardeşliği yeşertiniz.  Tüm yaşamınızın değerli ailelerinizle birlikte sağlıklı ve başarılı geçmesini diliyorum.’’ dedi.

Bu yıl 17. Mezunlarını veren İlkadım şubesi ve ilk mezunlarını veren Atakum şubesinden mezun olan öğrencilere diplomaları ve plaketleri verildi. Andımızı okuyan Samsun Nar Taneleri Eğitim Kurumları’nın öğrencileri keplerini büyük bir keyifle fırlattılar. Yılsonu şenliği eğlenceli bir şekilde sona erdi.

Samsun Nar Taneleri Eğitim Kurumları kurucusu Nuran ATİK, ekip arkadaşlarına ve velilere teşekkürlerini iletti. Ayrıca yaz döneminde yaz okulu şeklinde yüzme, tenis, basket, futbol, satranç, yoga ve İngilizce dersleriyle çocuklarımızı eğitmeye ve yetiştirmeye büyük bir keyifle ve enerjiyle devam edeceklerini de belirtti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUN, NAR, TANELERİ, EĞİTİM, KURUMLARI’NDAN, MUHTEŞEM, YILSONU, GÖSTERİSİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı