Haber Detayı
26 Kasım 2021 - Cuma 08:46 Bu haber 1460 kez okundu
 
SAMSUNSPOR KAZANMAK İSTİYOR
Samsunspor'da gözler artık yarın akşam Adanaspor ile oynanacak kritik 90 dakikaya çevrildi. Saat 19.00'da başlayacak mücadeleden Kırmızı-Beyazlı ekip 3 puanla ayrılmayı hedefliyor
SPOR Haberi
SAMSUNSPOR KAZANMAK İSTİYOR

Yılport Samsunspor TFF 1. Lig 14. hafta müsabakasında Adanaspor'u yarın akşam evinde konuk edecek. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak mücadele TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Samsunspor'da parola galibiyet

Ligde milli takım arası sonrası Eyüpspor ile deplasmanda karşılaşan ve rakibi ile 2-2 berabere kalan Kırmızı-Beyazlı ekip bu maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Samsunspor'un Adanaspor karşısında sahaya kalede Nurullah, Yunus, Barış, Soner, Ali, Osman, Fofana, Melih, Çinari, Savicevic ve Tomane muhtemel ilk 11'i çıkması bekleniyor.  

Her puan değerli

Teknik Direktör Fuat Çapa zorlu maç öncesi yaptığı açıklamada, "Güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Rakibimiz sıralamaya göre favori gözükse de maç sahada oynanıyor ve kazanılıyor. Her maça aynı ciddiyet aynı konsantrasyonla çıkıp alacağımız her puanın değerini bilerek, bunu yaparken de oyunumuzu geliştirerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.

 

SAMSUN SEHİR GAZETESİ

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, KAZANMAK, İSTİYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı