Haber Detayı
22 Mayıs 2021 - Cumartesi 19:57 Bu haber 1627 kez okundu
 
SAMSUNSPOR VEDA ETTİ
SAMSUNSPOR VEDA ETTİ Süper Lig'e yükselme yarışında play-off finalinin adı belli oldu. İstanbulspor'u geçen Altay'ın rakibi olmak için sahaya çıkan Yılport Samsunspor, Altınordu karşısında son saniyelerine şansını sürdürse de sonucu getiremedi. Kırmızı beyazlıların 1-0 geriden gelerek 2-1 yaptığı mücadelenin son saniyelerinde Altınordu'nun genç yıldızı Enis Destan sahneye çıktı ve karşılaşmanın skorunu belirledi. Mücadele 2 - 2'lik eşitlikle sona erdi ve Altınordu adını finale yazdırdı.
- Haberi
SAMSUNSPOR VEDA ETTİ

Samsundan haberler - Samsunspor haber

Süper Lig'e yükselme yarışında play-off finalinin adı Altay-Altınordu oldu. Play-off yarı finallerinin ilk maçında İstanbulspor'u geçen Altay, ilk finalist olmayı başardı. Finalin adı bellirleyecek olan Samsunspor - Altınordu maçı, son saniyelerine kadar heyecanı ayakta tuttu. Samsunspor'un tura çok yaklaştığı mücadele, 2-2 sona erdi ve Altınordu, Altay'ın rakibi oldu.

İlk maçı 1-0 kazanan Altınordu, rövanş maçına da golle başladı. 32'inci dakikada Metehan Mimaroğlu'nun attığı golle 1-0 öne geçen İzmir temsilcisi, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıya daha etkili giren ev sahibi Samsunspor, 55'te Nadir Çiftçi (penaltı) ve 82'de Yasin Öztekin'in golleriyle skoru lehine çevirmeyi başardı. Ancak 2-1'lik galibiyetin final bileti için yetmediği Samsunspor, 3. gol için Altınordu kalesine yüklendi.


Samsunspor'un kaleci dahil Altınordu kalesine yüklendiği saniyelerde topu bir anlık önünde bulan Enis Destan, orta sahadan boş kaleye yaptığı vuruşla skoru 2-2'ye getirdi. Bu sonuçla Altınordu finalde Altay'ın rakibi olurken Samsunspor Süper lig umutlarına veda etti.

İzmir Derbisi'ne sahne olacak Altay-Altınordu finali, 26 Mayıs Çarşamba günü oynanacak

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, VEDA, ETTİ, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı