Haber Detayı
12 Ağustos 2020 - Çarşamba 13:40 Bu haber 5752 kez okundu
 
SERANDER KONAKLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR samsun samsunhaber samsundanhaberler samsundan haberler seranderkonakları ahşapev
Samsun’da Taflan’ın, Beylik mevkisi Kertme köyünde yapımı devam eden Serander Konakları projesi büyük ilgi görüyor.
YAŞAM / SAĞLIK Haberi
SERANDER KONAKLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR samsun samsunhaber samsundanhaberler samsundan haberler seranderkonakları ahşapev

 

Ahşabın rengini, dokusunu ve sağlığını sunan ve doğa yürüyüşü, kampçılık, doğa fotoğrafçılığı, dağ bisikleti, ATV, balık tutma gibi doğa sporların yapılabileceği doğal bir yaşam sunan Serander Konakları projesi tüm hızıyla devam ederken proje özellikle pandemi döneminde şehir karmaşasından uzaklaşmak isteyen doğa aşıkları tarafından büyük ilgi görüyor.

 

MUHTEŞEM BİR DOĞA VE DENİZ MANZARASI SUNUYOR

 

Ahşap evlerin avantajlarından bahseden Serander Konakları Proje Sorumlusu Ahmet Turan Songur’’  Ahşap yapılar nefes alıp verebilen bir sistemde olduğu için oda içerisindeki nemi alır. Odanız asla havasız kalmaz. Betonarme yapılarda olduğu gibi havasız ve nemli bir ortam oluşmaz. Ağaç her zaman yaşamaya ve yaşatmaya devam eder. Bu sebeple de çok konforlu bir uyku sunar. Buna bir orman içerisinde bol oksijenli bir ortamda olmanızı da eklersek tarifsiz bir keyif ve zindelik sunacaktır. Serander Konakları projemiz Taflan’ın, Beylik mevkisi Kertme köyünde bulunuyor. Atakum’a uzaklığı 20 km, denize uzaklığımız ise sadece 3 km olup evlerimiz orman içerisinde bulunuyor. Sahilimiz direk bu bölgede yer alan limana çıkmaktadır. Teknesi olan müşterilerimiz için böyle bir avantajımızda var. Yükseklik açısından da muhteşem bir doğa ve deniz manzarası sunuyor. Neredeyse şehrin içerisinde ama şehirden uzak ve doğal bir ortam sunduğu için konum olarak burayı tercih ettik'' dedi.

 

DEĞERİNİ FAZLASIYLA KATLAYACAK

 

Ben buradan ev alacak olan kimsenin daha sonra bu evi satmak isteyebileceğini düşünmüyorum diye belirten Turan Songur'' Buradaki huzuru ve ortamı kimse bırakmak istemez ama şuan Serander Konakları’ndan ev alan birisi proje tamamlandığında evini satmak isterse maddi olarak ciddi bir kazanç sağlayabilir. Çünkü bu proje bu bölgede bir ilk ve tamamen bittiğinde yeşilin ve mavinin tam ortasında Karadeniz’in incisi olacak ve değerini fazlasıyla katlayacaktır. Bütün ev yerlerimizin tapuları hazır durumdadır. Özellikle pandemi döneminde toplumdan daha izole olmak isteyen müşterilerimiz projemize yoğun ilgi gösterdi. Bitirdiğimiz evleri sattık. Amacımız bitirdikten sonra satarak ilerlemek ama gelen müşterilerimizle de görüşmelerimizi anlaşmalarımızı yapıyoruz. Zaten iki ay içerisinde evlerimiz teslim olabilecek durumda. Evlerimiz banka kredisine uygun. Talep eden müşterilerimiz gelip bitirmiş olduğumuz evlerimize bakabilir ve belirli olan yerlerden evini seçebilir'' diye konuştu.

 

 

 

HABER: YAŞAR TUNCEL

Kaynak: Editör:
Etiketler: SERANDER, KONAKLARI, YOĞUN, İLGİ, GÖRÜYOR, samsun, samsunhaber, samsundanhaberler, samsundan, haberler, seranderkonakları, ahşapev, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı