Haber Detayı
09 Eylül 2020 - Çarşamba 10:42 Bu haber 2329 kez okundu
 
WASH PALACE FARKI FARK EDECEKSİNİZ! samsun samsunhaber samsundanhaberler samsunhaberleri samsunhalıyıkama atakumhalıyıkama eniyihalıyıkama washpalace samsunçamaşıryıkama
Yıllara dayanan tecrübesi ve oturmuş profesyonel kadrosu ile Samsun'un en iyi hizmet veren halı yıkama ve temizlik firmaları arasında yer alan Wash Palace kaliteli hizmet anlayışı ile dikkat çekiyor. Farkı fark edeceksiniz sloganının karşılığını verdiği kaliteli hizmet ve profesyonel tesisi ile kanıtlayan Wash Palace’ın başarılı işletme sahibi Vedat Yiğit Wash Palace farkını PM DERGİ’ye anlattı.
EKONOMİ Haberi
WASH PALACE FARKI FARK EDECEKSİNİZ! samsun samsunhaber samsundanhaberler samsunhaberleri samsunhalıyıkama atakumhalıyıkama eniyihalıyıkama washpalace samsunçamaşıryıkama

Samsundan haberler 

PM DERGİ: Merhaba Vedat Bey, bize kendinizden ve Wash Palace markasının doğuşundan bahsedebilir misiniz?

VEDAT YİĞİT: Adım Vedat Yiğit. Almanya’da 30 yıl yaşadıktan sonra Almanya’da ki gibi bir çamaşır yıkama hizmeti veren işletmenin Samsun’da olmadığını fark ederek aynı sistemi buraya getirmek amacıyla Türkiye’ye dönüş yaptım. İlk olarak 2005 yılında Atakum'da açtığımız çamaşır yıkama tesisimiz ile çalışmaya başladıktan sonra yanına halı yıkama hizmetini de ekleyerek hizmet yelpazemizi genişlettik. Fakat bu süre zarfında halı yıkama alanında da işlerimizin fazlasıyla artması sonucunda daha büyük ve profesyonel bir binaya taşınma gereği duyarak Atakum ilçesine bağlı olan Yeşildere mahallesindeki yeni binamıza taşındık. Bu süre zarfında da Wash Palace markamız her geçen gün daha fazla büyüdü.

 

 

PM DERGİ: Markanızı büyütmek için neler yaptınız?

VEDAT YİĞİT: Wash Palace markasının büyüme hikayesinde önceliğimiz tesisimizi son teknoloji yıkama makineleri ile donatmak oldu. Yıllara dayanan tecrübemiz ve oturmuş profesyonel kadromuz ile Wash Palace olarak Samsun'un en iyi hizmet veren halı yıkama ve temizlik firmaları arasında yer almayı başardık. Kusursuz temizlik vermek için tasarlanan makine parkurumuz, özel olarak üretilmiştir. Buradaki her bir makinenin bakımını periyodik olarak yapmaya özen gösteriyoruz. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için son teknoloji makineler ile çalışıyoruz. Temizlik ürünlerimiz de makinelerimiz gibi özenle seçilmiştir. Müşterilerimizden aldığımız, temizliği ve bakımı yapılacak olan hiçbir ürüne kesinlikle zarar vermeyen, onları yıpratmayan temizlik malzemelerini kullanıyoruz. Araç giydirmelerimiz, çalışanlarımızın tek tip giyimi, halı teslim alımında kendi cihazlarımızdan verdiğimiz sipariş fişlerine kadar firmamızı her anlamda kurumsal bir yapıda işletmeye çalışıyoruz. 

PM DERGİ: Yıkama işlemlerinde Wash Palace markasının farkı nedir?

VEDAT YİĞİT: Temizlik işlemleri için izlediğimiz adımlar, ön toz alma, halı yıkama ve durulama, halı sıkma, halı kurutma, kalite kontrol ve ölçüm, son toz alma, paketleme olarak ilerlemektedir. Bütün bu işlemler için ayrı ayrı bölümlerimiz bulunmakta olup halılar tesisimizin bir ucundan kirli olarak girip diğer ucundan kapalı alanda bulunan kurutma odamıza kadar titizlikle gelmektedir. Ayrıca tüm yıkama işlemlerimizi arıtılmış su ile yapıyoruz. Suyumuzu kireçten arındırıyor. Bu işlemi yapmak için kullandığımız 20 tonluk bir depomuz bulunmaktadır. Amacımız işimizi en kaliteli şekilde yapmak olduğu için bu amaçla giriştiğimiz hiçbir masraftan kaçmıyoruz. Ayrıca yaklaşık 3 yıldır Samsun’da E-Halı servisiyiz.

 

PM DERGİ: Müşterilerinize nasıl hizmet veriyorsunuz?

VEDAT YİĞİT: Çamaşır ve halı alım saatlerimiz genelde öğlen saatlerine kadar olsa da müşteri odaklı hizmet anlayışımız sebebiyle müşterilerimize uymaya çalışıyoruz. Samsun’da Taflan’dan, Belediye Evlerine kadar olan bölgede çamaşır ve halı alımı yaparak yıkma hizmeti veriyoruz. Çamaşır ve halı yıkama hizmetlerimizde hem temizlik aşamalarına dikkat ediyor hem de leke tespitini yaptıktan sonra o lekeye uygun kaliteli leke çıkarıcılar ile müdahale ediyoruz. Doğru leke çıkarıcıyı doğru lekede kullanmak bu iş için bilgi birikimi ve ustalık istemektedir. Hizmetlerimizden bir tanesi de yıkma sonrası ürün ve leke durumu ile ilgili olarak uygulanan leke çıkarıcı ve lekenin son durumu hakkında bilgilendirme yapmamızdır. Şuanda Türkiye’de 6 kişilik usta öğretici belgesi olan bizden başka bir halı yıkama işletmesi bulunmuyor. Müşterilerimize sadece kendi deneyimlerimiz ile değil gerek E- halı servisinden gerekse farklı seminerlerden aldığımız eğitimler ile profesyonel bir hizmet sunuyoruz.

PM DERGİ: Halılarını yıkatmayı düşünen müşterilerinize tavsiyeleriniz olur mu?

VEDAT YİĞİT: Müşterilerimizin bilinçlenmesi ve çamaşır ve halılarını yıkatacakları yerleri gelip görmeleri gerekmektedir. Halıları hangi ortamda nasıl makinalar ve hangi ürünler ile yıkanıyor. Nasıl bir ortamda kurutuluyor bunların hepsi önemli faktörler. Halınız direk olarak suya sokuluyor ve içerisindeki tozlardan arındırılamıyor olabilir ya da yıkandıktan sonra tozlu bir ortamda kurutma işlemine tabi tutuluyor olabilir. Müşterilerimizin bütün konulara dikkat etmesi ve hassasiyet göstermesi gerekmektedir.

 

PM DERGİ: Size göre bu gibi sorunların aşılması için neler yapılması gerekiyor?

VEDAT YİĞİT: Bu gibi sorunlara maruz kalmamak için öncelikle müşteri bilincinin oluşturulması gerekmektedir. Biz bu sorunların aşılması ve merdiven altı işletmelerin müşterileri mağdur etmemesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu sebeple de Samsun Profesyonel Halı Yıkamacılar Derneği’nde başkan yardımcılığı görevini üstelmiş bulunmaktayım. Bizim burada vermiş olduğumuz bir mücadele var fakat bu tek başına yeterli gelmiyor. Hem müşteri bilinci artmalı hem de bu konuyla alakalı olarak denetimler artmalıdır. Wash Palace olarak isteriz ki bütün halı ve çamaşır yıkama firmaları tesislerini bizim gibi gerçekten profesyonel makinalar ile donatsınlar ve kaliteli temizlik ürünleri kullanarak müşteri memnuniyetine önem versinler.  Çünkü yapmakta olduğumuz iş bir temizlik ve yıkama işi. Bu konuda kimsenin kimseyi kandırmasını ve sağlığına etki etmesini istemem.

PM DERGİ: Teşekkür ederiz Vedat Bey, son olarak okuyucularımıza söylemek istediğiniz bir şey var mı?

VEDAT YİĞİT: Wash Palace olarak çamaşır ve halı yıkama sektöründe şuanda sektörün hem eğitim hem de teknoloji olarak zirvesinde yer almaktayız. Profesyonelliğin bütün gereklerini yerine getiriyoruz. Okurlarımızdan isteğimde halı yıkama konusunda daha bilinçli olmaları ve halılarını yıkatacakları yeri görmeleri. Bu konuda kimsenin kandırılmasını istemiyorum. Buna kendilerinin ve ailelerin sağlığı için dikkat ederseler çok mutlu olurum. Ayrıca size de bize bu konuda bilgilendirme yapma fırsatı verdiğiniz için teşekkür eder iyi günler dilerim.

 

 

 

 

Özel Röportaj: Yaşar TUNCEL 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: WASH, PALACE, FARKI, FARK, EDECEKSİNİZ!, samsun, samsunhaber, samsundanhaberler, samsunhaberleri, samsunhalıyıkama, atakumhalıyıkama, eniyihalıyıkama, washpalace, samsunçamaşıryıkama, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı