Haber Detayı
01 Aralık 2021 - Çarşamba 08:14 Bu haber 1024 kez okundu
 
YILDIRIM: BAŞKANLIĞI BIRAKIRIM
Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım katıldığı bir programda iddialı açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "En geç 3 yıl içerisinde altyapıdan 5-6 oyuncusuyla oynayan bir Samsunspor olacak. Olmazsa başkanlığı bırakırım” dedi.
SPOR Haberi
YILDIRIM: BAŞKANLIĞI BIRAKIRIM

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Birçok konuda soruları cevaplayan Başkan Yıldırım, Kırmızı-Beyazlı camiaya mesajlarda gönderdi. 

Yıldırım taraftara seslendi

Başkan Yüksel Yıldırım, "En geç 3 sene içinde alt yapıdan 5-6 oyuncusuyla oynayan bir Samsunspor olacak. Bu gerçekleşmezse ben görevimi bırakırım. Kimsede sabır kalmamış. Genç oyunculara yatırım yapıp hem onların kazanması, hem de bizim kazanmamız için uğraşıyoruz. Gerçek Samsunspor taraftarlarına sesleniyorum; bize inansınlar, Samsunspor'u desteklesinler, stadyuma gelsinler. Biz yükselişe geçmeye hazırız. Hep beraber başaracağız" ifadelerini kullandı. 

Ben kaçıp gitmem 

Yıldırım ayrıca, "Bana böyle davranılacağını bilseydim böyle işlere hiç girmezdim. Ama şu anda Samsunspor diye bir kulüp kalmazdı.Cebinde parası olan varsa gelsin, elini taşın altına koyacak biri olmadığı sürece Samsunspor Başkanı benim. Ben kaçıp gitmem, kulübü çakallara emanet etmem'' dedi.

samsun sehır gazetesi

Kaynak: Editör:
Etiketler: YILDIRIM:, BAŞKANLIĞI, BIRAKIRIM,
Yorumlar
Haber Yazılımı