Haber Detayı
25 Ekim 2021 - Pazartesi 08:30 Bu haber 1395 kez okundu
 
YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA
Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, sosyal medya hesabından 13 maddelik bir açıklama paylaştı. Yıldırım, kırmızı-beyazlı camiaya seslendi.
SPOR Haberi
YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 13 maddelik bir paylaşım gerçekleştiren Başkan Yıldırım, kırmızı-beyazlı camiaya seslenerek "Şimdi birlik beraberlik zamanı" dedi.

Yıldırım açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; "Hiçbir Samsunsporlu oyuncu kaybetmek istemez. Bu bizim DNA'mızda var olan bir genetik yapıdır. Bu asla değişmedi, değişemez ve değişmeyecektir.

Biz genç ve yeni bir takımız. Bu ligde asla şampiyonluğu düşünmüyoruz demedik ve demeyeceğiz. Samsunspor'un ölüsü şampiyonluğa oynar. Biz bu sezon geleceğin Samsunspor takımının temellerini gençleştirme yaparak ve eski papaz oyuncuları göndererek attık.

Yeni ve daha genç ama çok arzulu bir oyun oynayacak bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Tabikide biz bu takımla bu sezon şampiyonluğa oynayacağız. Ben bu takıma sonuna kadar güveniyorum. Mühim olan önce bir takım olmak. Fuat Çapa hocamız bu nedenle bizimle çalışıyor.

Sakatlıklarla uğraşmaktan henüz ideal 11'imizle oynamaya bir türlü başlayamadık. Ama bu önümüzdeki milli maç arasından sonra ilk defa tam kadro olup lig maçlarımıza çıkacağımıza inanıyoruz.

Bu sezon herkesin herkesi yenebileceği bir lig oynanıyor. Bu nedenle bu köprünün altından daha çok sular akacaktır. Lig daha çok uzun bir maraton olup ligin boyu henüz kısalmaya tam başlamadı. Daha sezon sonuna kadar oynayacağımız 27 maçımız var.

Her sezonda olduğu gibi her takım birbirini yeni yeni tanımaya başladı. Biz de klasik olarak ilk yarıda rakiplerimizi tanıyarak ve de iyi analiz ederek eksiklerimizi görüp nasıl kapatacağımız konusunda şimdiden çalışmalarımıza  başladık.

Bu sezon sonu şampiyon olmak için Ocak ayındaki kış transfer döneminde gerekli nokta transferlerimizi yaparak şampiyonluğa oynamak istiyoruz. Biz de sizler gibi bir o kadar başarılı ve şampiyon olmak istiyoruz.

Taraftarımızın bize güvenmesini ve destek olmasını hem takım olarak hemde yönetim olarak çok istiyoruz. Biz ancak büyük Samsunspor Taraftarı ile var olabileceğimizi biliyoruz. Zaman bölünme değil birlik ve beraberlik olup kenetlenme zamanıdır.

Taraftarımızın umutsuzluğa kapılmamasını istiyoruz. Bu takım henüz istediğimiz seviyeye bir türlü gelemedi. Ama geçen seneye göre çok daha güçlü bir takımımız var. Biz gerçek taraftar grubu olarak takımımıza güvenmek ve desteklemek zorundayız.

Tek bir Samsunspor'umuz var. İkinci bir Samsunspor yok! Takıma ve kulübümüze birlikte sahip çıkmalıyız. İyi günde de kötü günde de birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Başka türlü Samsunspor'umuzun şampiyon olması mümkün değildir.

Sizler Samsunspor düşmanlarının yıllardır yapamadığını son dönemlerde birilerinin dolduruşları ile planlı bir şekilde yaparak bizleri üzüp bu sezon şampiyonluk hedefimizden uzaklaştırmakla kalmayıp zor durumlara da sokmaktasınız.

Biz Samsunspor takımı olarak düştüğümüz bu yerden bir kere daha nasıl çıkacağımızı iyi biliyoruz. Ama kötü gündeki gerçek destekçilerimiz ile yolumuza devam etmeyi de anlayabiliyoruz. İyi gün dostu olmayı herkes yapabilir ama mühim olan kötü gün dostu olmaktır.

Taraftarımızla birlikte ancak kulüp olarak biz bir bütünüz ve istediğiniz futbolu ancak siz 12. adamların desteği ile stadlarımızı doldurarak oynayabileceğimizi sizler kadar bizde biliyoruz. Sizleri türbünlere bekliyoruz.

samsunsehirgazetesi

 

 

 

  •  
Kaynak: Editör:
Etiketler: YILDIRIM'DAN, AÇIKLAMA,
Yorumlar
Haber Yazılımı