Haber Detayı
05 Mayıs 2021 - Çarşamba 08:11 Bu haber 1475 kez okundu
 
YÜKSEL YILDIRIM AÇIKLADI DJEDJE VE İLYAS KALACAK MI?
Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, sezon sonu sözleşmesi bitecek oyunculardın Brice Djedje'nin takımda kalıp kalmayacağı konusunda net konuştu. Başkan Yıldırım, "Djedje ile yeni sezonda sözleşme imzalayacağız. İlyas ile de büyük ölçüde anlaştık" dedi.
- Haberi
YÜKSEL YILDIRIM AÇIKLADI DJEDJE VE İLYAS KALACAK MI?

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Brice Djedje'nin gelecek yı takımda kalıp kalmayacağı konusunda net konuştu. Sezon sonu sözleşmesi bitecek 15 isim arasından şu ana kadar kafalarında beliren iki isim olduğunu söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Sözleşmesi sona eren futbolculardan Djedje ile İlyas Kubilay Yavuz'un takımda kalmalarını istiyorum. Diğer oyuncularla ilgili olarak hocamızın raporuna göre hareket etmeyi daha uygun buluyoruz. Şu anda İlyas ile görüşmelerimizde bir yere kadar gelebildik" dedi. 

 

MEMNUN KALDIK

 

Brice Djedje'nin Samsun'u çok sevdiğini ve aktif futbolculuk hayatının sonunda burada kalıp Samsunspor'a hizmet etmek istediği yönünde kendisiyle konuşmalarının olduğunu dile getiren Başkan Yıldırım, "Şunu açık söylüyorum ben ve hocamız Djedje'nin performansından memnunuz. Çünkü oyuncumuz uzun bir zaman oynamamış ve bizde nasıl bir performans sergileyeceğini bilemiyorduk. Yani tam bir kapalı kutuydu. Ancak Djedje şu ana kadar ki performansıyla bizi mutlu etti. Yeni sezonda da bu futbolcumuzla mukavele imzalayacağız" diye konuştu. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: YÜKSEL, YILDIRIM, AÇIKLADI, DJEDJE, VE, İLYAS, KALACAK, MI?,
Yorumlar
Haber Yazılımı