Yazı Detayı
28 Ocak 2021 - Perşembe 10:15 Bu yazı 1193 kez okundu
 
ARTIK BENDE SAMSUNDAN HABERLER’DEYİM.
Mehmet SEMERCİOĞLU
 
 

 

Mehmet SEMERCİOĞLU

Uzlaştırmacı & Silah Sistemleri Uzmanı & Stratejik Planlama Uzmanı & Ekonomist

 

 

Bugün itibari ile “SAMSUNDAN HABERLER” haber sitesi köşe yazarlığına başlamış olmaktayım. Öncelikle köşe yazarlığı sürecime vesile olan çok değerli Samsundan Haberler ekibine teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Köşe yazarlığım süresince;

Amacım; “Samsundan Haberler” olarak gerek bölgemizde, gerek ulusal çaptaki basın kurum ve kuruluşları vasıtası ile tüm okurların belirli konulardaki bilgi eksikliklerini, bilgi dağarcıklarını, bilgi ihtiyaçlarını maksimum seviyede tazelemek ve aydınlatmak olacaktır.  

 

Bu süreç içerisinde; çoğu zaman uzmanlık alanlarım çerçevesindeki konular ile ilgili tüm vatandaşlarımızı bilgilendirmek sureti ile birçok konuda yaşanan tecrübelerimi de paylaşarak çok değerli insanımızın maksimum seviyede aydınlatmaya çalışacağım. Yine bu çerçevede; açıklanan konular ile ilgili olarak ilgili olarak elimizden geldiği seviyede sorunları çözme yönünde aydınlatıcı bilgileri paylaşacağım.

 

               Köşe yazarlığım süresince; çok özel konularda, çok değerli uzmanlarımız ile istişareler yaparak, dönemin güncel konuları üzerinden çok değerli vatandaşlarımızı aydınlatmak amacı ile söyleşi tarzında yazılarım olacaktır.  Bu neden ile önemli olan okurlarımızı ve geri dönüşleri maksimum seviyeye çıkartarak, yüksek seviyede çok değerli insanlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, bir nebzede olsa toplumsal sorunların çözümüne faydalı olabilmek en büyük isteğimdir.

 

               Bu süreçte; saygı çerçevesinde, yapılacak her türlü olumlu veya olumsuz görüşlere açık olduğumu samimiyet ile belirterek yayın hayatımızda çok değerli “Samsundan Haberler” sitemizi bölgesel ve ulusal çapta doğru ve bilgilendirici haberleri ile okunan, takip edilen, paylaşılan medya kuruluşları arasındaki yerini alması için elimizden gelen desteği vermeye çalışacağım.

 

 
Etiketler: ARTIK, BENDE, SAMSUNDAN, HABERLER’DEYİM.,
Yorumlar
Haber Yazılımı