Haber Detayı
18 Mart 2024 - Pazartesi 14:49 Bu haber 114 kez okundu
 
AKRABA YAPILAŞMASINA SON VERECEĞİZ
SEÇİM 2024 Haberi
AKRABA YAPILAŞMASINA SON VERECEĞİZ

Yazıklar olsun. Buradan halkımıza söz veriyorum; göreve geldiğimizde, belediyeye kök salmış akraba yapılaşmasına son vereceğiz. Biz onlar gibi belediyeyi akraba çiftliğine çevirmeyeceğiz" dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında, esnaf ve vatandaş buluşmalarına devam ediyor. Vatandaşlarla temas kurup sorunları dinleyen Şenel, Hastanebaşı Mahallesi'nde lokma tatlısı döktürerek vatandaşlara ikramda bulundu. Liyakat sahibi kadrolarla belediyeyi yöneteceklerini vurguladı ve akraba yapılaşmasını eleştirdi.

"İlkadım Belediyesi Başkanlarının ve Müdürlerinin Akraba Çiftliği Oldu"

 

Şenel, önceki dönem AKP'li belediye başkanı Erdoğan Tok ve şimdiki İYİ Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın görev süresince, belediyede akraba kadrolaşmasının hüküm sürdüğünü belirtti. "Belediye demek halka hizmet demektir. Ancak bizden önceki zihniyet maalesef böyle görmemiştir" diyen Şenel, akraba yapılaşmasının İlkadım'a zarar verdiğini söyledi.

"İşi İşin Ehline Vereceğiz"

 

Şenel, şunları söyledi: "Belediyeyi iş kapısı olarak görenler, akrabalarını oraya yerleştirdiler. Bu durumun hiçbir şekilde kabul edilebilir yanı yoktur. Biz işi ehline vereceğiz ve İlkadım'a hizmet edeceğiz. Belediyeyi akraba çiftliğine çevirmeyeceğiz. İlkadım'ın çıkarlarını koruyacağız ve vatandaşlarımızın hak ettiği hizmeti sunacağız."

 
Kaynak: Editör:
Etiketler: AKRABA, YAPILAŞMASINA, SON, VERECEĞİZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı