Haber Detayı
01 Şubat 2024 - Perşembe 14:34 Bu haber 266 kez okundu
 
HANDE ŞAFAK
Depresyon Aile İçi İletişim Sorunları Sosyal Fobi Yaygın Anksiyete Bozukluğu Sınav Kaygısı Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu) Obsesif-Kompulsif Bozukluk Stres Çocuk Ve Ergen Psikolojisi Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Panik Atak Davranış Bozuklukları Okul Başarısızlığı Motivasyon Eksikliği Özgül Fobi İlişki Problemleri Majör Depresif Bozukluk Kişilerarası İlişkilerde Bozukluklar Okula Uyum Sorunları Panik Bozukluğu Gelişim Bozuklukları Vücut (Beden) Disformik Bozukluğu Ağlama ve Öfke Nöbetleri Psikolojik Bozukluk Kaygı Bozuklukları Distimik Bozukluk (Kronik Depresyon) Yeme Bozuklukları Çocuklarda Uyku Problemleri Fobiler Dikkat Dağınıklığı Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri Baş Dönmeleri Kardeş Kıskançlığı Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı Hiperaktivite Bozukluğu Ergenlik Bunalımı Alt Islatma (Enürezis) Tırnak Yeme Dikkat Eksikliği Korku Çekingenlik Evlenme Korkusu Saldırganlık Kaka Tutma (Enkoprezi) Panik Bozukluklar Kendine Zarar Verme Uyum Bozuklukları İnatlaşma Uyku Bozuklukları Kıskançlık 0-6 yaş arası gelişimsel takip ve destek Psikometrik Testler Oyun Terapisi Zeka Testleri ( WISC-IV , WISC-R) EMDR Terapisi Dikkat Güçlendirme Programı (Attentioner) Çocuklarda Uyku Problemleri Online terapi Çocuk ve genç emdr
YAŞAM / SAĞLIK Haberi
HANDE ŞAFAK

Samsun'da doğan Hande Şafak Çepni, ilköğretim ve lise eğitimi tamamladıktan sonra , eğitim hayatına Beykent Üniversitesi Psikoloji bölümünde devam etmiştir.
Lisans eğitimi boyunca Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi , Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde zorunlu stajlarını , Medikal Park Samsun, Fransız Lape İstanbul hastanelerinde gönüllü staj yapmıştır.
Lisans eğitimini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.
Yüksek Lisans eğitimi boyunca NP İstanbul Beyin Hastanesinde klinik stajını tamamlamış ve süpervizyon altında seans çalışmalarına başlamıştır.
Süpervizyon sürecinin ardından İstinye Liv Hastanesi , Bahçeşehir 'de çocuk ve ergen ruh sağlığı biriminde çalışmalarını devam ettirmiş ardından Liv Hospital Ulus'ta mesleğine devam etmiştir.
2018 Eylül itibari ile Samsun'da çocuk psikiyatristi Uzm.Dr. Melih Nuri Karakurt ile çalışmalarını yürütmektedir.
2019 Haziran itibariyle Psikolab Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi , Ali Dede Akademi'yi kurmuştur.
2021 Eylül , Hande Şafak Psikolojik Danışmanlık Merkezi, Ali Dede Akademi'yi kurarak danışan kabulüne kendi merkezi ve Uzm. Dr. Melih Nuri Karakurt muayenehanesinde devam etmektedir.

Kaynak: Editör:
Etiketler: HANDE, ŞAFAK,
Yorumlar
Haber Yazılımı