Haber Detayı
16 Kasım 2023 - Perşembe 16:13 Bu haber 867 kez okundu
 
KONSER HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
Samsun’da kültürel faaliyetlere önem veren ve geleneksel sanatları canlandırmayı hedefleyen Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği'nin bünyesinde faaliyet gösteren Türk Sanat Müziği Korosu, Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde muhteşem bir konserle dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.
KÜLTÜR / SANAT Haberi
KONSER HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Dernek binasında gerçekleşen yoğun çalışma sürecinde koronun üyeleri, şef Vehbi Tezcan yönetimin de uzun saatler boyunca emek vererek muazzam bir repertuar oluşturdu. Türk sanat müziğinin sevilen eserleri, koro üyelerinin kusursuz performanslarıyla birleşerek izleyicilere unutulmaz bir gece vadediyor.

Koro şefi Vehbi Tezcan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Koro olarak amacımız, Türk sanat müziğini yaşatmak ve genç nesillere sevdirmek. Bu konserde seçtiğimiz eserlerle geleneksel değerlerimizi en güzel şekilde yansıtmayı hedefliyoruz. Sanatseverleri bu özel gecede aramızda görmekten mutluluk duyacağız" dedi.

Dernek Başkanı Dt Hüseyin Avni Özdemir  konser öncesinde yaptığı açıklamada, "Dernek ve koromuzun çalışmalarını büyük bir ilgi ve memnuniyetle takip ediyoruz. Bu gibi etkinlikler, Samsunumuzun kültürel zenginliğini arttırıyor. Türk Sanat Müziği Korosu'nun konserini  dört gözle bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Konser, 19 Aralık 2023 tarihinde Samsun Büyükşehir Sanat Merkezi’de gerçekleşecek. Sanatseverler, bu muhteşem etkinliği  dört gözle bekliyorlar. Türk sanat müziğine olan sevgisiyle bilinen Samsun halkı, bu konserde bir araya gelerek unutulmaz anlar yaşayacak.

Samsunlular, Türk Sanat Müziği Korosu'nun bu özel gecesine kucak açarak, geleneksel sanatın zenginliğini bir kez daha hissedecek.

Kaynak: Editör:
Etiketler: KONSER, HAZIRLIKLARI, DEVAM, EDİYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı