Haber Detayı
12 Ekim 2023 - Perşembe 12:07 Bu haber 425 kez okundu
 
TAMER KARADAĞLI PROJEYİ İNCELEDİ
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun'a gelen Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'ya Saathane Meydanı'nı gezdirdi.
KÜLTÜR / SANAT Haberi
TAMER KARADAĞLI PROJEYİ İNCELEDİ

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Samsun Valiliğinin ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Tamer Karadağlı'yı kültür ve sanat projeleri hakkında bilgilendirdi ve hediye takdiminde bulundu.

Ziyareti değerlendiren Başkan Demir, "Samsun'a gelen Türk tiyatro ve sinemasının sevilen oyuncusu, yönetmen, seslendirme sanatçısı ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’yı belediyemizde ağırladık.

Kendisi ile şehrimizin kültür ve sanat noktasındaki mevcut durumu ile planlanan projelerimiz hakkında sohbet ederek; Saathane Meydanı’nda incelemelerde bulunduk. Samsunumuza göstermiş oldukları ilgi, nazik ziyaretleri ve keyifli sohbetleri için Türk sanat dünyasının sevilen ismi, Devlet Tiyatroları Genel Müdürümüz Tamer Karadağlı’ ya teşekkür ediyor; kendilerini şehrimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyorum" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: TAMER, KARADAĞLI, PROJEYİ, İNCELEDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı