Haber Detayı
04 Aralık 2023 - Pazartesi 12:51 Bu haber 833 kez okundu
 
ATAKUM'DA BAYRAM ÇELİK SEVGİSİ
POLİTİKA Haberi
ATAKUM'DA  BAYRAM ÇELİK SEVGİSİ

Kimya Mühendisi Bayram Çelik, CHP Atakum İlçe Başkanlığı önünde yaptığı basın açıklaması ile Atakum Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıkladı.Açıklamada yüksek katılım olması Bayram Çelik isminin hem parti içinden hemde Atakum halkı tarafından bir karşılığı olduğunu gösterdi.

Bayram Çelik  aday adaylığı başvurusunu Atakum’un yeni ilçe Başkanı Adem Kürek’e teslim ettikten sonra yaptığı konuşmada şunları söyledi: “    Siyasi hayatım 1990 yılında  Malatya İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesindeki öğrencilik yıllarımda, Malatya’da SHP Gençlik Komisyonu üyeliği ile başladı. Bunun haricinde profesyonelce olmasa da Demokratik Kitle Örgütleri, Sivil Toplum Örgütleri ve Meslek Odalarında yöneticilik ve sözcülük yaptım.

 

Hepinizde takdir edersiniz ki,  buradaki hizmetlerimle emeğin, mücadelenin, siyasetin hep bir tarafında bulundum. Ve şu an Atakum Belediyesi Başkan aday adayı olarak karşınızdayım.   Atakum, kültür, sanat, spor, eğitim, sağlık, turizm, ticaret, tarım, sanayi gibi her alanda örnek gösterilen, gelişmiş, çağdaş, demokratik, katılımcı, şeffaf, sosyal, çevreci, insana ve hayvana saygılı bir kent olmayı hak ediyor. Bu vizyonu gerçekleştirmek için aday oldum.   Kent hakkı kesinlikle mülkiyete dayalı bir hak değildir, olmamalıdır. Kentte yaşayan insanların kentin yönetimine katılabilmeleri ve etkin olmaları kıymetlidir.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: ATAKUM'DA, , BAYRAM, ÇELİK, SEVGİSİ, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı