Haber Detayı
06 Mart 2024 - Çarşamba 15:11 Bu haber 120 kez okundu
 
Atakum'u tüm Türkiye konuşacak
Atakum, 31 Mart'ta yapılacak seçimler için heyecanla bekliyor. İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Adem Bektaş, "Atakum'un kaybedecek 1 günü bile yok" diyerek, seçimlerin ardından hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacaklarını ve Atakum'u tüm Türkiye'nin konuşacağı bir ilçe haline getireceklerini söyledi.
SEÇİM 2024 Haberi
 Atakum'u tüm Türkiye konuşacak

Bektaş, 1 Nisan sabahı tıpkı bir fabrikanın şalterini kaldırır gibi tüm birimleri teyakkuza geçireceklerini ve Atakum'u tanımaya ayıracak vakitleri olmadığını vurguladı. Atakum'un ta kendisi olduklarını ve her köşesini karış karış bildiklerini belirten Bektaş, "Atakum Belediyesi, seçimlerin hemen ardından işlemeye, çalışmaya ve üretmeye başlayacak. Kazanan Atakum olacak" dedi.

 

Belediye Başkanlarının ilk 2 yılını genellikle belediyeyi tanımakla kaybettiklerini hatırlatan Bektaş, Atakum'un her sokağında ve caddesinde izlerinin olduğunu söyledi. 20 yıl önce planladıkları bu kentin bugün hala birçok noktasında, kendi dönemlerinde yaptıkları kaldırımların kullanıldığını belirten Bektaş, geçmişte yaptıklarının, bundan sonra yapacaklarının da teminatı olduğunu dile getirdi.

 

Atakum Belediyesini önümüzdeki dönemi ustalık dönemimiz olarak gördüğünü belirten Bektaş, "Ortaya koyacağımız belediyecilik anlayışı ve Atakum'a kazandıracağımız eserler tüm Türkiye'nin dilinden düşmeyecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: , Atakum'u, tüm, Türkiye, konuşacak, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı