Haber Detayı
14 Mart 2024 - Perşembe 13:12 Bu haber 118 kez okundu
 
BEKTAŞ'TAN SERT TEPKİ
İYİ Parti'nin Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, Atakum Kent Meydanı'nın usulsüz bir şekilde yıkılmasına karşı sert tepki gösterdi. Yeşil alan iddialarıyla kentimizin en önemli değerlerinden birinin yok edilmesine izin vermeyeceklerini belirten Bektaş, yeni bir projeyi hayata geçireceklerini vurguladı.
SEÇİM 2024 Haberi
BEKTAŞ'TAN SERT TEPKİ

Bektaş, yeni proje kapsamında yerin altına 2 kat otopark ve 1 kat kapalı pazar yeri olmak üzere 3 katlı bir kompleks geliştirdiklerini ifade etti. Üzerine de Atakum'a yakışır, sosyal donatılarıyla Türkiye'nin en prestijli kent meydanlarından biri olacak bir plan üzerinde çalıştıklarını dile getirdi. Bu meydanın adının, şehrin simgesi haline gelmiş Kurtuluş Meşalesi'ne atıfla "Atatürk Meydanı" olacağını belirtti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin seçime 20 gün kala başladığı bu projeye anlam veremediğini belirten Bektaş, Atakum'un planlamasının Atakumlulara ait olduğunu vurguladı. Atakum'un yanlış planlamalarla ve icraatlarla kaybedecek bir gününün bile olmadığını ifade etti.

Atakum'un değerlerinin korunması için halkı harekete geçmeye çağıran Bektaş, "Atakum'a sahip çık" sloganıyla hareket ettiklerini ve kentin kazanımlarının korunması için tek ses, tek yürek bir tepki gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Atakum'un, yakın zamanda Samsun'un merkezi olacağını ve nüfusunun İlkadım ilçesini geçeceğini belirterek, kentin kent meydanının botanik bahçe yapılması gerekçesiyle yok edilmesine izin vermeyeceklerini belirtti.

 

Bektaş, Atakum'un kent meydanının yok edilmesine karşı sürdürdükleri mücadeleyi desteklemek için tüm Atakumluları birlikte hareket etmeye davet etti.

 

 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: BEKTAŞ'TAN, SERT, TEPKİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı