Haber Detayı
16 Şubat 2024 - Cuma 11:25 Bu haber 169 kez okundu
 
BİZİM SİYASETİMİZ ESER VE HİZMET SİYASETİDİR
Samsun'da gerçekleştirilen "Büyük Samsun Mitingi", yağışlı havaya rağmen binlerce vatandaşın coşkulu katılımıyla gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3. seçim mitingi, Samsunlu vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı.
SEÇİM 2024 Haberi
BİZİM SİYASETİMİZ ESER VE HİZMET SİYASETİDİR

Mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun halkının her daim destek ve vefasını gösterdiğini belirterek, "Samsun, her gelişimizde samimiyetle kucakladı. Bu destek sadece kucaklama ile sınırlı kalmadı, aynı zamanda sandıkta da bize gösterildi. Samsun, 31 Mart'ta Cumhur İttifakı adaylarının yanında yer alarak yeni bir destan yazacaktır. Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ise konuşmasında, Cumhur İttifakı'nın birlikteliğiyle Samsun'u daha ileriye taşıyacaklarını vurguladı. Doğan, "Samsun, yeni bir döneme girecek. Cumhur İttifakı olarak Samsun'u daha ileriye taşıyacak, kalkındıracak ve güçlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Mitingde, Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberliği vurgulanarak seçimlere güçlü bir destekle girildi. Samsunlu vatandaşlar, yağışlı havaya rağmen coşkulu bir atmosferde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki Cumhur İttifakı'nı desteklediklerini gösterdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BİZİM, SİYASETİMİZ, ESER, VE, HİZMET, SİYASETİDİR,
Yorumlar
Haber Yazılımı