Haber Detayı
01 Nisan 2024 - Pazartesi 10:31 Bu haber 124 kez okundu
 
BU İLÇELERİ KAYBETTİ
Samsun'da AK Parti 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde o ilçeleri kaybetti. Samsun'da AK Parti 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan yerel seçimde 6 ilçe belediyesini kaybetti.
GÜNDEM Haberi
BU İLÇELERİ KAYBETTİ

Samsun'da AK Parti yapılan yerel seçimde Çarşamba, Ayvacık, Kavak, Ladik ve Yakakent ilçe Belediye Başkanlıklarını kazanamadı. 

AK PARTİ SAMSUN'DA BU İLÇELERİ KAYBETTİ
Samsun'da AK Parti yerel seçim öncesi elinde bulunan Çarşamba Belediyesi'ni bağımsız aday Hüseyin Dündar'a kaptırırken, yine AK Parti'de olan Yakakent Belediyesi seçimini ise İYİ Parti adayı Şerafettin Aydoğdu kazandı.

AK Parti'nin Yakakent Belediye Başkanı ve adayı Hüseyin Kıyma, koltuğunu İYİ Parti'ye kaptırdı. Kavak ilçesinde de AK Parti'nin Belediye Başkanı olan İbrahim Sarıcaoğlu'da başkanlık seçimini Yeniden Refah Partisi adayı Şerif Ün'e karşı kaybetti. Yerel seçim öncesi AK Parti'nin aday göstermemesi üzerine Yeniden Refah Partisi'ne katılan Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal'da 31 Mart yerel seçimini kazanarak AK Parti'ye adeta hezimat yaşattı. Samsun'da AK Parti seçim öncesi elinde bulunan Ayvacık Belediye Başkanlığını da Yeniden Refah Partisi adayı Refahittin Şencan'a kaptırdı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BU, İLÇELERİ, KAYBETTİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı