Haber Detayı
12 Aralık 2023 - Salı 08:49 Bu haber 800 kez okundu
 
BÜYÜK KONSER İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği TSM Korosu Şef Vehbi Tezcan yönetimindeki konser hazırlıklarını tamamladı.
- Haberi
BÜYÜK KONSER İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Samsun Çarşambalılar Haberleşme ve Yardımlaşma Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Türk Sanat Müziği Korosu, muhteşem bir konserle sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Sanat müziğine gönül veren koro mensupları, Türk sanat müziğinin en seçkin eserlerini seslendirmek üzere Şef Vehbi Tezcan yönetiminde bir araya gelerek keyifli bir çalışma atmosferi oluşturuyor.

Dernek binasındaki çalışma salonunda sıkça bir araya gelen koristler, hem geleneksel Türk sanat müziği hem de sevilen eserleri ile dolu bir repertuar üzerinde çalışarak konser hazırlıklarının tamamladı. Türk Sanat Müziği tutkunları, dernek bünyesinde oluşturulan koronun performansını merakla bekliyor.

Koro şefi Vehbi Tezcan, konserin sadece bir müzik etkinliği olmadığını, aynı zamanda bir dayanışma ve birliktelik örneği olacağını belirtti. Dernek üyeleri arasındaki kaynaşmanın, sanatın gücüyle daha da güçleneceğini ifade eden Dernek Başkanı Dt. Hüseyin Avni Özdemir, "Amacımız sadece güzel bir konser sunmak değil, aynı zamanda bir aile gibi bir arada olmak, müziğin bize sağladığı güzellikleri paylaşmak" dedi.

Türkiye Cumhuriyetinin 100.yılı etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan koro, bu sezonunun ilk konserini 19 Aralık Salı akşamı saat 19:00'da verecek. Dernek üyeleri, Samsun'daki sanatseverleri ve müzik tutkunlarını bu özel etkinlikleriyle buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyor. Konsere sayılı saatler kala tüm hazırlıklarını tamamlayan, Samsun Çarşambalılar Haberleşme ve Yardımlaşma Derneği, müzik dolu bir geceye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Konser Tarihi : 19 Aralık Salı
Saat : 19.00
Yer : Samsun BSB Atakum Sanat Merkezi 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BÜYÜK, KONSER, İÇİN, GERİ, SAYIM, BAŞLADI,
Yorumlar
Haber Yazılımı