Haber Detayı
22 Şubat 2024 - Perşembe 16:22 Bu haber 104 kez okundu
 
CANİK'TE SON TEKNOLOJİ DİŞ MERKEZİ
Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, ilçede hızlı ve yerinde sağlık hizmeti sunma hedefi doğrultusunda gerçekleştirdiği projelerden biri olan Canik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni vatandaşların kullanımına açtı.
BELEDİYE HABER Haberi
CANİK'TE SON TEKNOLOJİ DİŞ MERKEZİ

Sandıkçı, merkezin sunduğu modern tesis ve son teknoloji cihazlarla donatılan diş üniteleri sayesinde hemşehrilerinin ağız ve diş sağlığı ihtiyaçlarını yerinde karşıladığını belirtti.

Sandıkçı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Canik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile hemşehrilerimize son teknoloji cihazlarla donatılan diş ünitelerinde tedavi hizmeti sunuyoruz. Vatandaşlarımız, artık çevre ilçelere gitmeye gerek duymadan Canik'te ağız ve diş sağlığı tedavilerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyorlar" dedi.

Geniş hizmet alanıyla dikkat çeken merkezin, Canik'in sağlık yatırımları açısından önemli bir merkez haline geldiğini vurgulayan Sandıkçı, Canik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin 9008 metrekarelik proje alanı üzerine inşa edilen Şehr-i Canik Konağı'nın içinde yer aldığını belirtti. Ayrıca, Şehr-i Canik Konağı'nın içerisinde Canik İlçe Sağlık Müdürlüğü ve bağlı birimlerinin de hizmet vermeye devam ettiğini ifade etti.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı'nın ziyaret programına, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay ve Canik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Cihan Kocabaş da eşlik etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: CANİK'TE, SON, TEKNOLOJİ, DİŞ, MERKEZİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı