Haber Detayı
01 Eylül 2022 - Perşembe 08:11 Bu haber 498 kez okundu
 
Emekli promosyonunda süre uzatıldı
31 Ağustos'ta sona ereceği açıklanan "emekli promosyonları başvuru süreci" son dakika kararıyla 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı.
GÜNDEM Haberi
Emekli promosyonunda süre uzatıldı

Emekli maaşını bir başka bankaya taşıyarak fazladan maaş promosyonu almak isteyen milyonlarca emekli için güzel haber geldi. Bazı bankalar 31 Ağustos tarihi itibariyle sona eren başvuru süresini 30 Eylül'e kadar uzattı.

Bankasıyla 3 yıllık taahhüt süresi dolan, dolmayan emekliler veya yeni emekli olanlar, istedikleri bankaya başvurarak promosyon alabiliyor. Bu arada daha iyi bir avantaj çıkarsa 3 yılın dolması gerekmiyor. Emekli istediği an diğer bankaya geçebiliyor. Bunun için geçiş yapacağı ve halihazırda maaş aldığı bankaya bildirimde bulunması yeterli.

Bildirim, bankaların şubelerinde veya e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. Emekli mevcut bankada kaldığı sürenin promosyonunu alıyor, kalanını iade ediyor. Yeni geçtiği bankadan da promosyonu peşin alıyor. Yeni geçişlerde promosyon ödemesi maaş yattıktan sonra hesaba geçiyor.

Promosyon ödemesinden 31 Ağustos 2022 tarihine kadar maaşını üç yıl bankadan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanabilecek. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlıyor. Ancak bazı bankaların ise yaptıkları duyuru ile süreyi 30 Eylül'e kadar uzattığı öğrenildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Emekli, promosyonunda, süre, uzatıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı