Haber Detayı
26 Şubat 2024 - Pazartesi 13:17 Bu haber 72 kez okundu
 
GÜNEY : ÇAMUR VAR ÇUKUR VAR ASFALT YOK !
Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Adem Güney, Atakum ilçesi Atakent Mahallesi'nde esnaf ziyareti ve vatandaşlarla buluşma etkinliğinde yaptığı açıklamalarda, belediyecilik hizmetlerine yönelik eleştirilerde bulundu. Güney, kaldırımların yürünmez hale geldiğini, yolların çukurlarla dolu ve çamur içinde olduğunu savundu.
SEÇİM 2024 Haberi
GÜNEY : ÇAMUR VAR  ÇUKUR VAR    ASFALT YOK !

Esnaflarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Güney, "İnsanlar artık belediyelerin çok basit bir şekilde yapması gereken yollardan, asfaltlardan, kaldırımlardan şikayetçi. Haklılar. Kaldırımlarda, yollarda yürünmüyor. Yollar, çukur ve çamur. Asfalt yok. Bu kadar basit bir hizmeti bile yapamıyorlar. Bunu yapamayacaksın, sonra tutup 'Gerçek Belediyecilik yapacağım' diye ortaya çıkacaksın. Bu zamana kadar yapılan belediyecilik gerçek değil miydi?" şeklinde konuştu.

Güney, yerel yönetimlerde yapılacak değişikliklerle birlikte vatandaşların iş yapma ve geçim konusunda daha iyi şeyler beklediğini ifade ederek, açlık sınırının altında maaş alan emeklilere doğalgaz faturası desteği ve et desteği gibi desteklemeler sağlayacaklarını belirtti. Ayrıca, engelli ve dezavantajlı bireylerin her alanda destekleneceğini vurgulayarak, "Hayata tutunmak isteyen dezavantajlı gruplar var. Bu arkadaşlar hayata tutunmak istiyor. Hayata tutunurken bazı imkansızlıklar var. O imkanı belediye başkanı olarak oluşturacaksın. İşte sosyal belediyecilik budur. Gönül alma budur." dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: GÜNEY, :, ÇAMUR, VAR, , ÇUKUR, VAR, , , , ASFALT, YOK, !,
Yorumlar
Haber Yazılımı