Haber Detayı
13 Şubat 2024 - Salı 13:03 Bu haber 116 kez okundu
 
GÜNEY: SİZE HİZMET EDECEKLERİ SEÇİN
SEÇİM 2024 Haberi
GÜNEY: SİZE HİZMET EDECEKLERİ SEÇİN

Güney, "Halen asfalt sorunu, yol sorunu çözülememiş yerler var. 21. yüzyılda bu sorunlarla mücadele ediyoruz. Uzaya insan gönderiyoruz ama vatandaşımız evine gidecek yol bulamıyor. Size gökten yıldızlar vadeden belediye başkanlarını ve partilerini seçmeyin" ifadelerini kullandı.

 

Adem Güney, Ayvacık ilçesinde partililerle buluştuğu toplantının ardından esnaf ve pazar yerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyip, çözüm önerilerini paylaşan Güney, ahlaklı belediyecilik anlayışını vurgulayarak, "Ahlaklı belediyecilikle rüşvetin, yolsuzluğun ve adaletsizliğin kökünü kazıyalım. Ahlaklı Belediyecilik ile milletimizin özlem duyduğu hizmeti buraya getirelim" şeklinde konuştu.

 

Güney, liyakatli kişilerle Samsun'u yöneteceklerini belirterek, "Çöp, Çukur ve Çamur" adını verdikleri mücadele planıyla ilgili projelerini paylaştı. "Çöpten, çukurdan ve çamurdan milletimizi kurtarmamız lazım. Halen bazı yerlerde görüyoruz, gidiyoruz, vatandaşlarımızla konuşuyoruz. Vatandaş diyor ki; ‘Başkanım bizi tozdan, çamurdan kurtarır mısın?’ Halen asfalt sorunu, yol sorunu çözülememiş yerler var. 21. yüzyılda bu sorunlarla mücadele ediyoruz. Uzaya insan gönderiyoruz ama vatandaşımız evine gidecek yol bulamıyor" dedi.

 

Samsun'a uzun yıllardır hizmet ettiğini ve değişime ihtiyaç olduğunu vurgulayan Adem Güney, vatandaşlara, "31 Mart’ta sorunlarınıza çare bulacak adayları belediye başkanı seçin. Size hizmet edecek olan insanları getirin bu makama. Değiştirmek sizin elinizde. İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir. Uyarın, ikaz edin. Takım tutar gibi parti tutar, oy verirsek bu sorunlar ötelenir, ertelenir. O nedenle size hizmet edecek adayları seçin" çağrısında bulundu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: GÜNEY:, SİZE, HİZMET, EDECEKLERİ, SEÇİN,
Yorumlar
Haber Yazılımı