Haber Detayı
22 Mart 2024 - Cuma 09:48 Bu haber 1159 kez okundu
 
HÜSEYİN KARATAŞ YAZDI !
SPOR Haberi
HÜSEYİN KARATAŞ YAZDI !

BURASI SAMSUN VE SAMSUNSPOR MACERA OYUNU DEĞİL.!!

 

Büyük umutlarla gittiğimiz Hatay deplasmanında aldığımız sonuçtan daha çok hüsrana uğratan bir şey vardı bizi: Sahaya sürülen kadro. Yani hocamız Markus Gisdol’un akıl almaz kadrosu daha maç başlamadan kaybedeceğimizin sinyalleriydi. Hocanın yedek denilebilinecek futbolcularla sahaya çıkıp as oyuncuları yedekte tutması biz Samsunluları ve futbol otoritelerini çok şaşırttı. Ankaragücü maçından aldığımız güzel galibiyetten sonra böyle bir maceraya hiç gerek yoktu. Hatayspor maçı maçın başında ve sonunda yediğimiz gollerle hüsran, oynadığımız oyunla ise yalandı. Güzel bir çıkış yakalamış ve seriyi devam ettirmek istiyorken bu macera arayışları hiç iyi olmadı ve tekrardan bizi neredeyse düşme hattına yaklaştırdı.

 

Soruyorum size: şehrinin takımını yolda oynasa kaldırımda destekleyecek, takımı için her şeyini feda edecek bu BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARINA yazık değil mi? Siz Samsunspor futbolcularısınız, siz Samsunspor teknik ekibisiniz, sizleri haftalardır övüyoruz ve destek oluyoruz ancak sizin de artık bazı şeylerin daha çok farkına varmanız gerek. Birincisi burasının Samsun olduğunun ve Samsunspor’un büyüklüğünün farkında olun. Aylar geçti hala bakıyorum da bazılarınız sözüm onlara fark edemediniz mi? burası neresi, ikincisi Samsunspor taraftarının size desteğinin farkında olun! Eğer farkında olsaydınız zaten Mersinde  böyle oynamazdınız, ya da sahaya böyle bir kadro sürmezdiniz değil mi beyler? Forvetin Marius kırmızı kart görmüş cezalı durumda ama sonraki maça forvetsiz çıkıyorsun hadi diyelim Ercan Kara Ankaragücü maçında iyi oynamadı o zaman Diamata ile başla maça forvetsiz çıkmanın mantığı ne? Muhakkak oynaması gereken Van Drongelen, Benasser, Fofana.Tait niye oynamıyor? Niye yedekte bu adamlar hocam? 

General Markus Gisdol hoca, bırak artık ayağına sıkmayı ve Rus ruleti oynamayı, bize şunun açıklamasını yap: 10 deplasman maçında nasıl sadece 1 galibiyet alabildin. Bu başarısızlığın sebebi nedir? Size güveniyoruz, güveniyoruz ama bu sonuçlar bizim desteğimizi boşa çıkartıyor. Bindiğin dalı kesme hocam artık başta deplasmanlar olmak üzere mutlaka galibiyetlere daha çok ihtiyacımız var. Siz bize 1 galibiyet verin biz sizi şampiyon olmuş gibi karşılayalım.

Bakın Milli arayı güzel değerlendirelim, aradan sonra Pendikspor maçına çıkacağız ve hemen sonraki hafta Beşiktaş deplasmanına gideceğiz. Ait olduğumuz süper ligde tutunmak için artık puan kayıplarına tahammülümüz yok bunu artık aklınızın bir köşesine iyice sokun.

Son kez söylüyoruz SAMSUNSPOR’un büyüklüğünü fark edin ve ona göre oynayın oynamaya devam edin beyler. Biz yine de size destek olacağız çünkü biz sevinmek için sevmiyoruz ama sizin de bize karşılık vermeniz zorunlu. Yoksa bu büyük taraftar kadro dışı bırakılmalarına davete başlayacaktır. Birde sizin için maddi manevi bu zamanda tıkır tıkır her şeyinizi halleden sizi süper yerlerde konaklatan başkanımız Yüksel Yıldırım'ı da  hiç mi hiç üzmeye hakkınız yok ona göre bilmem anlatabildim mi beyler.!!


BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Kaynak: Editör:
Etiketler: HÜSEYİN, KARATAŞ, YAZDI, !,
Yorumlar
Haber Yazılımı