Haber Detayı
25 Kasım 2023 - Cumartesi 10:01 Bu haber 265 kez okundu
 
KAYIP SENELERİ TELAFİ İÇİN GELİYORUZ
Partisinin aday adayı tanıtım toplantısında konuşan AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Varol, "İlkadım İlçesi 5 yıl kaybetti! Kayıp yılları telafi etmek, İlkadım'da değişime ve gelişime imza atmak için aday oldum" dedi.
POLİTİKA Haberi
KAYIP SENELERİ TELAFİ İÇİN GELİYORUZ

AK Parti çatısı altında iki dönemdir İlkadım Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan İnşaat Mühendisi Ahmet Varol, partisinin aday adayı tanıtım toplantısına katıldı. Göreve talip olma sebebini açıklayan Varol, "İki dönemdir AK Parti İlkadım Belediye Meclis Üyesi olarak görev aldım. Hem AK Parti'li bir belediye başkanının dönemini, hem de başka bir partiden gelen bir başkanın dönemini gözlemledim.

İlkadım İlçesi, 2019/2024 döneminde hizmetlerden yoksun kalarak, tam 5 yıl kaybetti. Bu sadece bir takvim hesabı değil, daha fazlasını kaybettik. İlkadım'ı tekrar AK Belediyecilik anlayışıyla buluşturmak büyük önem taşıyor. Değerli siyasi büyüklerim ve teşkilatlarımızın teşvikiyle AK Parti İlkadım Belediye Başkanlığı için aday oldum. Bu görevde, kayıp yılları kısa sürede telafi edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Kentsel dönüşüm başta olmak üzere birçok alanda projelerimi hazırladım. Yaklaşık 10 yıldır belediye meclisinde görev yapan biri olarak, İlkadım'ın sorunlarını ve çözümlerini iyi biliyorum" şeklinde konuştu.

Ahmet Varol, AK Parti çatısı altında siyaset yapmanın kendisi için bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, benim için bir rol modeldir. Liderimizin yolunda, davasından sapmadan yıllardır mücadele eden biri olarak, siz değerli AK Partilileri kendi ailemden biri olarak görüyorum. Bu kutlu yolculuğumda teşkilat mensuplarının yanımda olması ve desteklerini hissetmem, beni gururlandırıyor. Bana güvenenlerin yüzünü kara çıkarmayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. İlkadım'ın kalkınması, Samsun'un kalkınması demektir. Samsun'un kalkınması ise Türkiye'nin kalkınması demektir. İlkadım'a AK belediyeciliği ve gönül belediyeciliğini kazandırdığımızda, ilçemizin, şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayacağız. Türkiye Yüzyılı'nda herkes, İlkadım Belediyesi'nin başarılı işlerini ve ilçedeki değişimi konuşacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: KAYIP, SENELERİ, TELAFİ, İÇİN, GELİYORUZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı