Haber Detayı
20 Kasım 2023 - Pazartesi 11:45 Bu haber 294 kez okundu
 
KÖROĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi, önceki dönem Başkan Yardımcısı Mali Müşavir Erol Köroğlu İlkadım Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.
POLİTİKA Haberi
KÖROĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Erol Köroğlu, İlkadım Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Köroğlu, Filistin'deki olaylara değinerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Filistin'e verdiği destek için teşekkür etti.

Köroğlu, daha önce yaptığı açıklamada İlkadım Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu kamuoyuyla paylaştığını belirtti. Mart 2019 yerel seçimlerinde İlkadım Belediye Başkanlığı'nın kaybedildiğini ancak Cumhur İttifakı olarak mecliste çoğunluğun kazanıldığını ifade etti. Bu süreçte yaşanan eksikliklerden ders alındığını belirten Köroğlu, İlkadım Belediyesi'ni tekrar hizmet odaklı bir AK Parti belediyeciliği ile buluşturma zamanının geldiğini vurguladı.
Köroğlu, partisinin kuruluşundan itibaren çeşitli görevlerde bulunduğunu ve bu süreçte kazanılan tecrübe, bilgi birikimi ve iyi ilişkileriyle İlkadım halkına daha iyi hizmet sunmak istediğini ifade etti. İlkadım halkının daha iyi hizmet alabilmesi, belediyeye rahatlıkla gelebilmesi ve çalışanların daha iyi şartlarda çalışabilmesi için aday adaylığını açıkladığını belirten Köroğlu, aynı zamanda Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde partisinin yürüttüğü hizmet yolunda bir nefer olma isteğini dile getirdi.

 

Köroğlu, 26 Kasım'da yapılacak teşkilat temayül yoklamasında destek beklediğini ve diğer aday adaylarına da başarılar dilediğini ifade etti.
Kaynak: Editör:
Etiketler: KÖROĞLU, ADAY, ADAYLIĞINI, AÇIKLADI, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı