Haber Detayı
24 Ocak 2024 - Çarşamba 12:36 Bu haber 86 kez okundu
 
OKYANUSU GEÇİP DEREDE BOĞULMAYALIM..!
Samsunspor'umuzun son haftalarda'ki performansı gerçekten göz kamaştırıcı. Yeni hoca ekibinin gelişiyle birlikte takımın motivasyonu arttı ve oyuncuların birbirleriyle uyumu gözle görülür şekilde gelişti.
SPOR Haberi
OKYANUSU GEÇİP DEREDE BOĞULMAYALIM..!

Samsunspor'umuzun son haftalarda'ki performansı gerçekten göz kamaştırıcı. 
Yeni hoca ekibinin gelişiyle birlikte takımın motivasyonu arttı ve oyuncuların birbirleriyle uyumu gözle görülür şekilde gelişti. 

Bu uyum, sahada harika bir sinerji yarattı ve sonuçlar ortaya çıkmaya başladı. BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI'da bu süreçte takımın arkasında durarak büyük bir rol oynadı. 

Samsunspor taraftarları, içeride yada dışarıda fark etmeksizin her maçta tribünleri coşkuyla doldurarak oyunculara inanılmaz bir destek verdiler.
Bu destekte, takımın moralini yükseltti ve onlara ekstra motivasyon sağladı. 

Evet taraftarların ateşli tezahüratları, maçların atmosferini büyüleyici bir hale getirdi ve oyunculara ekstra güç verdi. Bu önemli maçlarda zorluklar olabilir, ancak takımın azmi ve taraftarların tutkusu, SAMSUNSPOR’U zaferlere taşıyacak güce sahip. 

Önümüzdeki iki tane çok zorlu müsabakalar olan Kayserispor ve İstanbulspor maçlarında da takımımızın en iyi performansını sergileyeceğine ve 6 puan çıkaracağına yürekten inanıyorum. 

Yılport Samsunspor'un ligin lider ve en formda olan takımı Fenerbahçe ile berabere kalması gerçekten büyük bir başarıydı. Bu maç, bütün Türkiye'de büyük yankı uyandırdı ve herkes Samsunspor'un gücünü gördü. Takımın gösterdiği mücadele ve kararlılık gerçekten takdir edilesi. Bizde hazır rüzgarı arkamıza almışken Kayserispor ve İstanbulspor maçlarında takımımıza daha fazla destek olalım ve SAMSUNSPOR’u daha yukarıya taşıyalım ne dersiniz.?

NOT: Yarın ( Perşembe) günü saat 17.00'daki maç için çalışanlarına idari izin veren Belediye başkanlarımıza öncelikle canı gönülden teşekkür ederken. Çok kıymetli Sn. Valimiz Orhan Tavlı'yada tekrardan bir hatırlatma yapmak istiyorum. Sn. Valim Kayserispor maçı için Resmi Kurumlarda çalışan ve maça gitmek isteyen Samsunspor sevdalısı aşikarı olan taraftarlarımız içinde o gün için idari izin verilmesi ve izinli sayılması hakkında bir yazılı talimat göndermenizi Arz ederim.

Kalın sağlıcakla.

Kaynak: Editör:
Etiketler: OKYANUSU, GEÇİP, DEREDE, BOĞULMAYALIM..!,
Yorumlar
Haber Yazılımı