İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !
KİRACILAR DİKKAT !
KİRACILAR DİKKAT !
HANDE ŞAFAK
HANDE ŞAFAK
Haber Detayı
01 Şubat 2024 - Perşembe 16:23 Bu haber 187 kez okundu
 
ÖNCÜ: HERKESİN OYUNA TALİBİZ
POLİTİKA Haberi
ÖNCÜ: HERKESİN OYUNA TALİBİZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, seçim çalışmaları kapsamında Yakakent ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi ve vatandaşlarla bir araya geldi. Öncü, "Samsun’a 'Öncü' olmaya geliyoruz. Herkesin oyuna talibiz, herkesin belediye başkanı olacağız" dedi.

Cevat Öncü, Yakakent ilçesinde Belediye Başkan Adayı Burhan Bayrakdar ile birlikte esnaf ziyareti ve pazar yerinde vatandaşlarla buluşma etkinlikleri düzenledi. İlçe halkının ilgisiyle karşılanan Öncü, seçimde destek istedi ve "Soyadımız gibi Samsun’a 'Öncü' olmaya geliyoruz. Belediye işi hizmet işidir, parti işi değildir. Herkesin oyuna talibiz. Herkesin belediye başkanı olacağız" şeklinde konuştu.

Yakakent Limanı'nda balıkçı esnafıyla buluşan Öncü, balıkçıların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sundu. Öncü, gelecekteki belediye yönetimi için tüm kesimlerle işbirliği yapacaklarını ve ortak akıl ile çözümler üreteceklerini belirtti.

Herkesle diyalog kurduğunu vurgulayan Cevat Öncü, ekonomik zorluklar nedeniyle vatandaşların rahatsız olduğunu ifade etti. Samsun'un her mahallesinin adil bir şekilde hizmet alacağını söyleyen Öncü, partisel ayrımcılık yapmayacaklarını ve herkesin beklentilerine karşılık vereceklerini dile getirdi.

Öncü, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe, sokak sokak gezip halkın nabzını tuttuklarını ve Samsun'un sorunlarını iyi bildiklerini ifade etti. Soyadı gibi Samsun'a 'Öncü' olmak için yola çıktıklarını belirten Cevat Öncü, seçim sürecinde diğer partilere mensup vatandaşlarla da bir araya geldiklerini ve herkesin belediye başkanı olacaklarını söyledi.
Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖNCÜ:, HERKESİN, OYUNA, TALİBİZ, , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı