Haber Detayı
01 Mart 2024 - Cuma 12:20 Bu haber 93 kez okundu
 
ÖNCÜ: MAL VARLIĞIMI AÇIKLAYACAĞIM !
Samsun - CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, gerçekleştirdiği açıklamada mal varlığını açıklayacağını belirterek, "Siyasete bulaştıktan sonra servetine servet katanlardan olmayacağız" dedi. CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, konuşmasının ardından Alaçam sokaklarında vatandaşlarla buluşarak esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
SEÇİM 2024 Haberi
ÖNCÜ: MAL VARLIĞIMI AÇIKLAYACAĞIM !

Cevat Öncü, Alaçam Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılarak yaptığı konuşmada, 30 yıl önce memurken, bugün Samsun'un en varlıklı insanları olan siyasetçilere atıfta bulunarak, "Siyasete bulaştıktan sonra servetine servet katan insanlardan asla olmayacağız" dedi.

Samsun'un potansiyelinin yüksek olduğunu vurgulayan Öncü, turizm, spor, sağlık, kültür-sanat gibi birçok alanda şehrin potansiyelinin olduğunu belirtti. Ancak gençlerin büyük bir kısmının imkan buldukları takdirde yurt dışına gitmek istediğini ifade eden Öncü, gençlere hizmet etmek, mesleklerini yapmak için hevesle geri dönecekleri bir Samsun vaadiyle kampanyasını sürdürdüklerini belirtti.
 
Cevat Öncü, Büyükşehir Belediyesi'nin yönetimini adaletle ve şeffaflıkla sürdüreceğini ifade ederek, aldıkları borcun, bütçenin ve gelir-gider dengesinin şeffaf bir şekilde ilan edileceğini söyledi. Ayrıca mal varlığını da açıklayacağını belirten Öncü, 7/24 halka hizmet için çalışacaklarını ve ihtiyaç sahibi öğrencilere sürekli ve yeterli miktarda burs sağlayacaklarını vurguladı.
Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖNCÜ:, MAL, VARLIĞIMI, AÇIKLAYACAĞIM, !,
Yorumlar
Haber Yazılımı