Haber Detayı
09 Mart 2024 - Cumartesi 14:50 Bu haber 87 kez okundu
 
SAMSUN İHTİYACI OLAN HİZMETLERİ ALACAK
CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Samsun Şubesini ziyaret etti ve seçim kampanyası kapsamında projelerini paylaştı.
SEÇİM 2024 Haberi
SAMSUN İHTİYACI OLAN HİZMETLERİ ALACAK

Öncü, Samsun'un ihtiyaçlarına odaklanarak, işsizlikle mücadele, genç işsizliği, ve şeffaf yönetim konularında vaatlerini sıraladı.

 

Öncü, ziyarette yaptığı konuşmada, "Samsun'un dertlerini, problemlerini, ihmallerini, ihtiyaçlarını hepimiz biliyoruz. Samsun'a ihtiyacı olan hizmetleri getirecek birinci aday olduğum iddiasıyla sahadayım. Samsun'daki problemleri bilen birisi olarak benim için seçime hazırlanmak öyle diğerleri gibi çok büyük bir mesai gerektirmedi. Zaten bildiğimiz konular. Sadece çalıştığımız konuları derleyip toparladık." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Öncü, Samsun'un en önemli ihtiyaçları arasında işsizlikle mücadele, istihdamı artırma, yeni iş alanları ve sanayi alanlarını planlama gibi konuları öne çıkardı. Ayrıca, sosyal belediyecilik anlayışını vurgulayarak, öğrencilere etkin, sürekli ve yeterli burs verme sözü verdi.

Ziyarette ASKON üyeleriyle yapılan görüşmelerde, Cevat Öncü'nün projelerine olan güvenin arttığı ve Samsun'un önemli ihtiyaçlarına çözüm sunabilecek bir aday olduğu vurgulandı. Öncü, projelerine olan inanç ve güvenin sahada arttığını, gerçek anket sonuçlarıyla da desteklendiğini belirtti.
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUN, İHTİYACI, OLAN, HİZMETLERİ, ALACAK,
Yorumlar
Haber Yazılımı