Haber Detayı
08 Haziran 2021 - Salı 07:03 Bu haber 1098 kez okundu
 
SAMSUNSPOR'DA GİDEN GİDENE
SAMSUNSPOR'DA GİDEN GİDENE Yılport Samsunspor'da bu sezon itibariyle sözleşmesi sona eren oyuncular takımdan sırayla ayrılıyor. Erkam Reşmen, İlyas Kubilay Yavuz ile Veli Çetin'in ardından Oğuz Gürbulak'ta bir veda mesajını yayınlayarak takımdan ayrıldı..
- Haberi
SAMSUNSPOR'DA GİDEN GİDENE

Samsundan haberler - Samsun haber - Samsunspor haber 

 

Yılport Samsunspor'da bu sezon itibariyle sözleşmesi sona eren oyuncular takımdan sırayla ayrılıyor. Erkam Reşmen, İlyas Kubilay Yavuz ile Veli Çetin'in ardından Oğuz Gürbulak'ta bir veda mesajını yayınlayarak takımdan ayrıldı.. TFF 1. Lig ekibi Ümraniyespor'la anlaşan Oğuz Gürbulak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi; 

 

ÜMRANİYESPOR İLE ANLAŞTI 
 

"Dört senedir formasını gururla taşıdığım Samsunspor'dan bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. İyi günde kötü günde bu formaya layık olmaya çalıştım ve mücadele ettim. Destek veren, vermeyen herkese çok teşekkür ederim. Herkes hakkını helal etsin Bundan sonra bu büyük camiayı dışarıdan destekleyeceğim. Samsunspor her zaman kalbimde olacak hoşçakalın" 

28 yaşındaki futbolcu Oğuz Gürbulak, 4 yıl Samsunspor forması giydi. Bu sezon sözleşmesi sona eren ve bonservisini eline alan oyuncu Ümraniyespor'a imza attı.

 



 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR'DA, GİDEN, GİDENE, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı