Haber Detayı
17 Ocak 2024 - Çarşamba 12:54 Bu haber 144 kez okundu
 
TRANSFER 'DE YENİ İDDİA
Ajanspor.com haber sitesi Transferde vites yükselten Yılport Samsunspor, Adana Demirspor ile yollarını ayıran Kevin Rodrigues ile görüşmelere başladığı haberini yaptı.
TRANSFER / SPOR Haberi
TRANSFER 'DE YENİ İDDİA

Taraftarların en sevdiği sezon olan transfer sezonu başladı. Bu dönemde onlarca futbolcu kulüplere yakıştırılır ancak bunların çok azı denildiği gibi gerçekleşir. Bu kış transfer dönemin de de aynı şekilde ilerliyor. Türkiye de bir çok futbol kulübünün maddi sıkıntı çektiği bir dönem de hangi bütçe ile dedirten transfer söylentileri spor gundemini meşgul ediyor.

Yılport Samsunspor ise diğer süper li,g takımların dan madddi olarak daha rahat bir şekilde görünüyor. Spor dünyasının önde gelen haber sitelerinden ajansspor.com da yaptığı haber de  kevin  rodrigues in karadeniz ekibinin gündeminde olduğunu yazdı.

 

Portekizli’nin cevabı bekleniyor

Başkan Yüksel Yıldırım’ın bizzat ilgilendiği Portekizli futbolcu ile ilk temas kuruldu. 29 yaşındaki futbolcuya teklifin sunulduğu ve görüşmenin olumlu geçtiği gelen haberler arasında yer aldı. Başarılı sol bekin düşünmek için süre istediği ve kısa süre içerisine yanıt vereceğinin öğrenildiğinin açıkladı..

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: TRANSFER, 'DE, YENİ, İDDİA, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı