Yazı Detayı
13 Kasım 2023 - Pazartesi 11:41 Bu yazı 16 kez okundu
 
KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ BEYLER.!!
HÜSEYİN KARATAŞ
hakankaya
 
 

 

Her daim söyledim ve yazdım yine diyorum yine yazıyorum beyler. 

Uzun yıllar sonra döndüğümüz Süper Lig’de kötü başlangıcımız nihayet son buldu. Üst üste aldığımız 2 galibiyet inancımızı ve güvenimizi yerine getirdi ve Samsunspor camiasını tekrar birleştirdi. Taraftarın güveni yerine geldiği gibi aynı zamanda futbolcularımızın da morali yerine geldi ve her şeye sil baştan başladık demek istiyorum.

Yarın oynayacağımız Pendikspor maçı galibiyet serimizi devam ettirmek için önemli bir maç olduğu gibi aynı zamanda milli araya da moralli girmemiz için çok kritik bir maç. 3 puanın altın değerinde olduğu Pendikspor maçında hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Takımımız unutmasın ki BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI her zaman arkalarında. 

Yarın statta olduğundan daha çok dışarda taraftar olacağını bilin ve desteğimizi kalben hissedin. Pendikspor’u yenerek milli araya moralli girelim, milli arayı güzel değerlendirelim ve aradan sonra ligimizin köklü kulüplerinden biri olan Beşiktaş’ın karşısına dinç ve istekli şekilde çıkalım. 19 Mayıs Stadyumunu Beşiktaş’a dar edelim. Galibiyet serimizin devam etmesi dileğiyle Pendik’te görüşürüz. 

Son olarakta haydi Marcus Gisdol.  Haydi çocuklar bu dava öyle böyle bir dava değil bunu ancak yaşayanlar bilir ve anlar, zaten sizlerde bunları yaşıyorsunuz, onun için bu saatten sonra ne kendinizi, ne bizleri, nede Yüksel Yıldırım başkanımızı üzmeyelim ve bu işi maç maç bitirelim  ne dersiniz?

 
Etiketler: KÖPRÜDEN, ÖNCE, SON, ÇIKIŞ, BEYLER.!!,
Yorumlar
Haber Yazılımı