Haber Detayı
31 Ocak 2024 - Çarşamba 13:22 Bu haber 133 kez okundu
 
DİJİTALLEŞME SÜRECİN DE ÖNEMLİ İMZA
Dijital çağa adapte olan ve sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Yılport Samsunspor, uluslararası dijital reklam ve eğlence medya platformu Azerion ile iş birliği anlaşması gerçekleştirdi. Yapılan anlaşma ile hayata geçirilen mobil uygulama, Yılport Samsunspor'un dijitalleşme sürecine, taraftar etkileşimine ve gelir artışına önemli katkılarda bulunacak.
SPOR Haberi
DİJİTALLEŞME SÜRECİN DE ÖNEMLİ İMZA

Azerion ile gerçekleştirilen iş birliği, mobil uygulamanın Yılport Samsunspor için özel olarak tasarlanmasını içeriyor. Mobil uygulama, taraftar etkileşimini artırmak, güncel haberlere hızlı erişim sağlamak, eğlenceli oyunlar oynatmak ve taraftar ürünlerini satın alma gibi özellikleri içeriyor.

Zaman içinde oyunlaştırma özellikleri daha da geliştirilecek olan mobil uygulama, taraftarlara özel benzersiz içerikler sunma imkanı da sağlayacak. Azerion, 24 ülkede 31 ofisi bulunan ve Hollanda merkezli olarak faaliyet gösteren bir şirket olup, Yılport Samsunspor için geliştirdikleri mobil uygulama benzerlerini Avrupa'da birçok kulüp için hayata geçirmiştir.

Yılport Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, anlaşmanın tanıtımında,Azerion ile yapılan iş birliğinin kulübün dijitalleşme sürecinde önemli bir adım olduğunu belirterek, taraftarların kulüp güncellemelerine daha hızlı erişim sağlayacakları ve etkileşimde bulunabilecekleri bir kanalın olacağını ifade etti. Ayrıca, azerion türkiye Ülke Müdürü Pelin Akın da, Türkiye'deki ilk futbol uygulamasını Samsunspor ile hayata geçirmekten gurur duyduklarını belirterek, mobil uygulama ile Yılport Samsunspor'un dijital yolculuğuna katkı sağlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: DİJİTALLEŞME, SÜRECİN, DE, ÖNEMLİ, İMZA,
Yorumlar
Haber Yazılımı